20181024

24.10.

0.7 astetta pakkasella noustessani. Vein Danielin ja Emilian kouluun 8:ksi. Palattuani söin aamupalaa ja join kahvia. Luin Luukkaan evankeliumia ja luin sen selitysteosta - joka on painettu 1914. Rukoilin sohvalla - ja uni voitti.

Aamuvälipalaa ja kahvia. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiönpöydän ääressä. Aurinko paistoi.

Söimme.

14 hain Emilian koulusta meille. klo 15 haimme Emilian kanssa Danielin koulusta - bändikerhosta. Menivät heille.

Kävimme M-L:n kanssa rauhallisella, 5.1 km, kävelylenkillä Kusiaismäen rinteillä.

19:ksi menimme helluntairukoushuoneelle Rukousiltaan. haimme mennessä Salmen mukaan - 10 henkeä, eli alle 5 % seurakunnan jäsenmäärästä.

Taisi olla Tozer, joka on sanonut seuraavanlaisen ajatuksen: 95 % seurakunnista jatkaisi toimintaansa samalla tavalla, vaikka Pyhää Henkeä ei olisi olemassakaan, eikä kukaan huomaisi mitään. 95 % alkuseurakunnasta huomaisi sen, jos Pyhä Henki lakkaisi toimimasta. Jotenkin tuonnepäin - en muista tarkkaan.

Tulimme kokouksesta kaupan kautta kotiin.

Laitoin takkaan tulen. M-L laittoi kaupan pizzat uuniin. Hyvälle netkin maistuivat teen kanssa.

"Jumalan valitsema on myös Jumalan voitelema. Se tarkoittaa sitä, että kunnia ja voima kuuluvat Jumalalle. Jokainen aidon herätyksen kokenut ihminen voi myöntää empimättä, että hän ei ollut sen aseman arvoinen, jonka Jumala hänelle uskoi. Jumala käyttää sellaisia ihmisiä, joiden kautta kaikki kunnia tulee yksin hänelle. Jumala tarvitsee kaikkia. Tarvitaan ihmisiä, jotka rukoilevat säännöllisesti. Tarvitaan pastoreita, sielunhoitajia, vahtimestareita, lastenhoitajia, siivoojia, laulajia, soittajia, kaikkia, jotka hoitavat oman osansa hyvillä mielin ja meteliä pitämättä" (Wesley L. Duewel, Jumalan Voimaa, Aika Oy 2000, s. 113).

Siunausta!

Ps. "Joka sanoo valkeudessa vaeltavansa, mutta vihaa veljeänsä, se on yhä pimeydessä" (1. Joh. 2:9).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti