20181030

30.10.

Vähhiim männöö, ennenkul loppuu - lokakuu. Hyvissä ajoin ylös. Vein Danielin kouluun 8:ksi - sisko vielä toipilaana. Palattuani kotiin aamupalaa ja kahvia. Luin Luukkaan evankeliumia ja sen selitysteosta. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

11:ksi menin Päivärukoushetkeen helluntairukoushuoneen alakertaan - 9 rukoilijaa. Hetkessä tuli "pitkää profetiaa". Paluumatkalla vein joidenkin rukousrintamalaisten postilaatikoihin/luukkuihin Rintamaposteja.

Lounaskin maistui - kotona. Ja kahvi.

14 hain Danielin koulusta heille.

Kävin hiihtelemässä Kusiaismäessä 10 km. Aikamoinen ja kylmähkö tuuli. 1 aste miinuksella - palattuani jo lämpimän puolella.

M-L leipoi - taisi viikonlopun tilaisuuteen.

18:ksi ajelin Kohmulle, Hakkaraiselle. Siellä kokoontui Häkkilän-Peltokylän-Kohmun yhteiskristillinen rukouspiiri. Joimme kahvia, lauloimme, rukoilimme. Toin esille Sanan - pyydettynä - josta keskustelimme. 12 henkeä.

Laitoin takkaan tulen.

20.30 tulin kotiin. Tuuli jatkui viileänä.

Iltapalaa ja kahvia.

"Toimivatko lupaukset Pyhän Hengen täyttämästä elämästä meidän kohdallamme? Onko vaelluksemme voittoisaa, puhdasta ja voimallista? Ellei näin ole, meillä on joko väärä näkemys Jumalan antamista mahdollisuuksista tai sitten olemme käsittäneet oikein mutta emme ole kuitenkaan käytännössä hyväksyneet Jumalan Sanan tietä. Kummassakaan tapauksessa tilanne ei ole se, mitä Jumala meille olisi tarkoittanut" (Wesley L. Duewel, Jumalan voimaa, Aika Oy 2000, s.144,145).

Siunausta!

Ps. "Valvo itseäsi ja opetustasi, ole siinä kestävä; sillä jos sen teet, olet pelastava sekä itsesi että ne, jotka sinua kuulevat" (1. Tim. 4:16).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti