20181029

29.10.

Hyvissäajoin ylös. Pakkasella 5.0 astetta noustessa. Aamupalaa ja kahvia. Luin Luukkaan evankeliumia. Sen rinnalla vanhaa selitysteosta. 9:ksi kävin viemässä Danielin kouluun. Emilia oli tullut kipeäksi. Rukousta. Tulta takkaan.

Aamupäivävälipalaa ja kahvia. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Tutustuin yhteen hengelliseen materiaaliin.

14 hain danielin koulusta.

Söimme. Myös kahvia.

Menimme M-L:n kanssa Kusiaismäkeen. Minä hiihtelin 10 km. M-L sauvakäveli siellä ja sieltä kotiin 3 km 750 m. 4-5 astetta pakkasella.

Kuuntelimme Radio Patmoksesta Hovenin puhetta.

Iltapalaa ja teetä.

Kirjoittelin SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisen rukousrintaman Rintamapostin 25. Lähettelin sen s-postina niille, joille se menee sillä tavalla.

"Minua on rohkaissut se, että Raamatussa on lupauksia ja esimerkkejä hengellisesti voimallisesta elämästä. Sitä kuvataan välillä voittoelämäksi, välillä ristiinnaulituksi elämäksi, Pyhän Hengen täyttämäksi, pyhitetyksi tai pyhäksi elämäksi. Se on Pyhän Hengen valtuuttamaa ja kaiken voittavaa elämää. Sitä kuvataan myös hengellisen vapauden elämänä ja täydellisenä rakkautena. Se on kuolemaa lihalliselle itselle, ylösnousemusvoimaa, Pyhällä Hengellä ja tulella kastetuksi tulemista ja puhdistumista Kristuksen veressä" (Wesley L. Duewel, Jumalan Voimaa, Aika Oy 2000, s. 144).

Siunausta!

Ps. "Kiitos olkoon Jumalalle, joka aina kuljettaa meitä voittosaatossa ja antaa meidän kaikkialla levittää Kristuksen tuntemisen tuoksua" (2. Kor. 2:14).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti