20181008

8.10.

Sydämelliset syntymäpäiväonnittelut Toikkasen Pentille kunnioitettavan merkkipaalun saavuttamisen johdosta!

Sunnuntain jälkeen arki ja maanantai - tietenkin se on eläkevaarilla vähän eri kuin työssä käyvällä, mutta kuitenkin. On kuitenkin hienoa, että saa ja voi aloittaa viikkonsa ja päivänsä jeesuksen omana - samoin kuin päättää viikkonsa ja päivänsä, ynnä koko elämänsä kun se hetki koittaa. Voi iloita elämästä ja pelastuksesta.

1.6 astetta oli plussalla kun nousin. Aurinkoista. Marja-Leena oli noussut viemään Emilian ja Danielin kouluun. Minullakin kyllä oli kello sitä varten soimassa.

Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin markuksen evankeliumia. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. Ruokintapaikalla linnut ja oravat söivät siemeniä.

Ajattelin SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteistä rukousiltaa.

14 hain Danielin ja Emilian koulusta meille. Söin. Lapset vain lettuja, joita M-L paisteli.

M-L meni kauppareissulle ja vei samalla Emilian tanssitunnille - ei kuitenkaan lava- eikä disko. Samalla reissulla vei Emilian kotiin. Daniel oli meillä. Laitoin tulen takkaan. 

Kun M-L tuli kotiin lähdin 7 km lenkille urheilukentälle. Kävelyä. Satoi mennessäni, ei palatessani. Denis haki Danielin töistä tullessaan meiltä.

Pian lenkiltä tulon jälkeen söimme iltapalaa ja joimme kahvia.

Oletko huomannut, kuinka ihmiset "esittävät" fasebookissa - se on aika pitkälle sellaista itsekeskeistä itsensä ympärillä pyörimistä. No, niinhän se taitaa olla tämä ns. blogin kirjoittaminenkin.

Että - sellaista(kin) arkista maanantaita.

Sitten jatkoksi sitä Texasin Houstonin poliisilaitoksen laatimaa listaa - säännöistä "nuorisorikollisten kasvattamiseksi"::

"Älkää milloinkaan opettako hänelle mitään hengellisiä asioita. >>Odottakaa kunnes hän tulee täysi-ikäiseksi ja antakaa hänen sitten "päättää itse omasta puolestaan" (Larry Christenson, Kristitty perhe, Ristin Voitto 1973, s. 121).

Siunausta!

Ps. "Sillä sen armon kautta, mikä minulle on annettu, minä sanon teille jokaiselle, ettei tule ajatella itsestänsä enempää, kuin ajatella sopii, vaan ajatella kohtuullisesti, sen uskonmäärän mukaan, minkä Jumala on kullekin suonut" (Room. 12:3).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti