20181020

20.10.

1.7 astetta lämpimällä noustessamme. Luin Luukkaan evankeliumia vanhan selitysteoksen kanssa. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/teetä kolmisin - Daniil Popov oli meillä edellisen yön. Rukoilimme kolmisin olohuoneessa.

Kävimme Daniilin kanssa kävelemässä Summassaaressa, Haikankäressä. Vesi vähissä järvessä. 

Palattuamme joimme kahvia.

Jonkinajan kuluttua söimme hyvät ruuat.

Laitoin pressusaunan kiukaan alle tulet. Laitoin tulet myös laavun tulipaikkaan.

Ennen kuin kiuas oli kuuma tulivat Emilia ja Daniel meille pyörillään. He olivat juuri kotiutuneet perheenä syyslomamatkalta rajan takaa, Deniksen kotipuolesta. 

Kun kiuas oli kuuma ja häkälöylyt heitetyt, vedin pressun kehikon päälle. Saunoimme Daniilin ja Danielin kanssa. Löylyt net vain olivat hyvät. Vastakin oli. Löylyjen välissä istuskelimme laavussa, tulen ääressä. Saunassa oli tuikkulyhty, samoin pari takapihalla roikkumassa.

Saunan jälkeen söimme iltapalaa ja joimme teetä.

"Getsemanessa ja Golgatan ristillä Jeesus voitti taistelun. Lunastuksesta on maksettu täydellinen hinta, ja sanoma voitosta voidaan levittää kaikkialle maailmaan: kaikille paikkakunnille ja jokaisen ihmisen elämään.

Vapahtaja rukoilee toisten puolesta, ja niin tulisi meidänkin tehdä. Pyydetään Jumalaa pelastamaan ihmisiä, perheitä, kyliä ja kaupunkeja. Rukoillaan kansojen puolesta ja luotetaan, että Jumala vapauttaa heidät vihollisen vallasta" (Wesley L. Duewel, Jumalan voimaa, Aika Oy 2000, s. 96).

Siunausta!

Ps. "Jos te siis olette herätetyt Kristuksen kanssa, niin etsikää sitä, mikä on ylhäällä, jossa Kristus on, istuen Jumalan oikealla puolella" (Kol. 3:1).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti