20181015

15.10.

Hyvissäajoin nousin uuteen päivään. 10.2 lämmintä. Taivas selkeä. Punainen auringonnousu. Aamupalaa ja kahvia. Luin Luukkaan evankeliumia vanhan selitysteoksen kanssa. Marja-Leenalla hammas kipeä yöllä ja aamulla. Soitteli, pääsisikö vastaanotolle. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. Pian soittivatkin, että M-L pääsee hammaslääkärille, Helmi-koiralla meni yö hyvin meillä.

Tultuaan hammaslääkäriltä M-L:n hammaskipu vain jatkui. Kävin hakemassa lääkettä.

Sahailin rautasahalla "Terhien" talosta ulko-ovem riippulukon auki. Se oli aika kovaa ainetta. Niinpä sitten hain videotykin sisältä - sitä kun tarvitaan perjantaina siellä SAARIJÄRVI RUKOILEE-illassa.

Tultuani kotiin oli meille juuri tullut vieraita - jonka jo eilen tiesimme. Latva-Äijön Aarno ja Maritta. Olivat menossa paikkakuntamme ohi. He ovat olleet tekemässä työtä Unkarissa Jumalan kansan jäsenten parissa. Oli mukava tavata, jutella, kahvistella ja hetki rukoillakin. Asuimme Enontekiöllä vuokralla Marittan talossa. Se olikin tunnelmallisin ja mukavin asuntomme.

M-L:lla hammaskipu on jatkunut. Rukoiltukin on. Soitti tk:een. Lääkäri kirjoitti reseptin apteekkiin.

18 jälkeen lähdimme viemään helmi-koiraa kotiin - sen isäntäväki kun tuli illansuussa kotiin. Menomatkalla haimme apteekista lääkärin määräämät rohdot M-L:lle. "Timoilla" joimme kahvit/teet ja söimme iltapalaa. Milena rukoili mummin kipeän hampaan puolesta. Vähän ennen 20 lähdimme ajamaan kotiin.

Jatkoksi jälleen yksi sääntö vanhemmille nuorisorikollisten kasvattamiseksi - Houstonin kaupungin poliisilaitoksen mukaan:

"10. Pitäkää hänen puoliaan naapureita, opettajia ja poliisia vastaan. He ovat kaikki lastanne vastaan" (Larry Christenson, Kristitty perhe, Ristin Voitto 1973, s. 122).

Siunausta!

Ps. "...profetoimista älkää sammuttako" (1. Tess. 5:20).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti