20181023

23.10.

Mainiota maanantaita! 0.5 astetta noustessani. Kävin viemässä koulukkaat, Emilian ja Danielin kouluun 8:ksi. Palattuani söimme aamupalaa ja joimme kahvia/hopeateetä. Luin Luukkaan evankeliumia vanhan selitysteoksen kanssa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjassa. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

11:ksi ajelin helluntairukoushuoneen alakertaan Päivärukoushetkeen - 4 rukoilijaa. Mennessä varasin katsastusajan asuntovaunulle.

Söimme. Kahvia myös.

14 hain Danielin ja Emilian koulusta heille.

15 jälkeen ajelin asuntovaunun kanssa katsastusasemalle. "Lentävä leppäkerttu" meni läpi katsastuksesta.

Kävimme M-L:n kanssa kävelylenkillä Kusiaismäen rinteillä - 6 km. Minulla sauvat - suksia ei. Tulimme "Terhien" kautta pois. Koko perhe oli lehtihommissa pihalla - puistapudonneita lehtiä, nääs.

Iltapalaa ja teetä.

Tulet takkaan.

Terolta on tässä lähiaikoina tullut hauskoja "tekeleitä" älypuhelimeen. Kuvasarjoja musiikin kanssa. Vanhemmista kuvista tähän päivään. Siellä Ä&I - äiti ja isä, eli met, olimma yhessä kokonaisuudessa. Mukavat kuvat!

"Ihmiset, jotka ovat saaneet toimia herätyksen keskellä, ovat tulleet mitä erilaisimmista taustoista. Jumala ei tarvitse häikäiseviä ansioluetteloita eikä suurta kansansuosiota. Hän voi käyttää ketä tahansa, jolla on oikea sydämen asenne" (Weslet L. Duewel, Jumalan voimaa, Aika Oy 2000, s. 113).

Siunausta!

Ps. "Sitten vielä, veljet, me pyydämme teitä ja kehoitamme Herrassa Jeesuksessa, että te, niinkuin olette meiltä oppineet, miten teidän tulee vaeltaa ja olla Jumalalle otolliset, niinkuin vaellattekin, siinä yhä enemmän varttuisitte" (1. Tess. 4:1).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti