20181018

18.10.

11.4 astetta lämmintä - suht´varahin kun nousimme. Aamupalaa ja kahvia. Marja-Leena suunnitteli viikonlopun tarjoiluja - kun vieras tulee "itäiseltä maalta." Luin Luukkaan evankeliumia vanhan selitysteoksen kanssa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Juostahissuttelin 12.3 km - Leuhunkosken voimalaitoksen lenkin. Harmaa taivas, mukava sää ja lämpötila. M-L oli kauppareissulla.

Lenkin jälkeen ruokaa ja kahvia. Sitten huushollin imurointia. 

M-L valmisteli ruokia viikonlopuksi.

Paistoin lettuja kahvin kanssa. 

Tänään oli ilmoitus huomisesta SAARIJÄRVI RUKOILEE-illasta Sampossa.

Seurasimme loppuosaa Paastoa ja rukousta Suomen puolesta-ohjelmaa TV7:sta.

Joitakin valmisteluja huomiseen rukousiltaan.

"Jos yksi kymmenesosa siitä työstä, joka tehdään Kristuksen nimessä, tehtäisiin Pyhän Hengen voimassa ja voitelussa, maailma voitaisiin kääntää ylosalaisin! Ilmestyskirjan seurakunnalle osoitetuissa kirjeissä, esiintyy usein lause "Minä tiedän sinun tekosi". Seurakunta on aina tunnettu toiminnastaan. Seurakunta, joka ei tee työtä, kuolee pian. 
... Jos teemme työtä omin voimin emmekä Pyhän Hengen voitelemina ja valtuuttamina, sillä (vihollisella) ei ole syytä vastustaa meitä" (Wesley L. Duewel, Jumalan voimaa, Aika Oy 2000, s. 128).

Siunausta!

Ps. "Mutta itse rauhan Jumala pyhittäköön teidät kokonansa, ja säilyköön koko teidän henkenne, sielunne ja ruumiinne nuhteettomana meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen" (1. Tess. 5:23).


Karhumäentie 11. Saarijärvi.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti