20181002

2.10.

0.2 astetta miinuksella noustessani. Sumua. Otettuani vähän aamupalaa ja juotuani kahvia, kävin viemässä Danielin kouluun 8:ksi. Järven yllä oli niin kocva sumu, ettei järveä näkynyt.

Palattuani "koulukeikalta" kävin vielä sänkyyn. Sittenhän sitä tuli taas otetuksi vähän aamupalaa.

10:ksi menin helluntairukoushuoneelle Päivärukoushetkeen - 5 henkeä. Matkatoimistosta soittivat, että minun pitää hommata uudempi kuva viisumihakemukseen. Niimpä paluumatkallani kokouksesta kävin otattamassa passikuvat. Kävin kotona osoitteen takia ja ajoin takaisin ja laitoin pikana postiin. Eipä siinä.

Sittenhän sitä oitikin kohtapuoliin taas syödä.

Marja-Leena kävi hakemassa Danielin koulusta ja samalla Emiliankin meille kotoa, jossa oli vähän sairaana.

Ja taas syötiin neljisin.

Kävin viemässä Danielin ja Emilian kotiin

Ennen 17 lähdimme M-L:n kanssa vähän haukkaamaan raitista ilmaas Mannilan pururadalle. M-L käveli sauvojen kanssa siellä oman lenkin ja minä juosta hissuttelin 6 km. Aurinkoinen sää.

Kotiuduttuamme laitoin saunan lämmite. Soittelin velimiehelle kotipuoleen. Kävin löylyttelemässä. Laitoin takkaan tulen.

Iltapalaa ja teetä.

Taidamme olla aika kaukana seuraavanlaisesta tavasta toimia:

"Rukous on yksi parhaimmista lääkkeistä eripuraisuuksiin. Emme saisi puhua lähimmäisemme heikkouksista ennen kuin olemme rukoilleet hänen puolestaan. Ennen kaikkea meidän tulee kiittää kaikesta hyvästä hänessä. Herra kehottaa meitä etsimään mahdollisuutta rukoilla yhdessä ystävän kanssa ja yrittää korjata tilannetta. Rukous yhdistää, poistaa vaikeuksia, sulattaa yhteen. Ei pidä rukoilla vain keskinäisten vaikeuksien puolesta, vaan niin kauan, että sydämet ovat yhtä. Yhteys kasvaa rukouksen ilmapiirissä" (Weskey L. Duewel, Aika Oy 2000, s. 137).

Siunausta!

Ps. "Älkää kenellekään pahaa pahalla kostako. Ahkeroikaa sitä, mikä on hyvää kaikkien ihmisten edessä" )Room. 12:17).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti