20181026

26.10.

Hyvissä ajoin nousin. Lämpimällä 0.9 astetta. Kävin viemässä Danielin ja Emilian kouluun 8:ksi. Ennen sitä ja sen jälkeen söin aamupalaa ja join kahvia. Luin Luukkaan evankeliumia vanhan selitysteoksen kanssa. Rukoilin sohvalla - ja torkuin.

Aamupäivävälipalaa ja kahvia. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

12 hain Danielin koulusta heille. Hän antoi minulle heidän ruuvinvääntimensä - talvirenkaiden vaihtoa varten.

13 hain Emilian koulusta heille.

Söimme hernekeittoa. Jälkiruuaksi paistelin lettuja, jotka kahvin kanssa maistuivat.

Vaihdoin talvirenkaat autoon. Järjestelin autotallia, että sopii autokin sinne.

Avasin hiihtokauden. Kävin Kusiaismäessä hiihtelemässä 10 km. Viime vuonna - kirjanpidon mukaan - aloitin hiihtelyn 31.10. , Kusiaismäessä silloinkin. Silloin tuli hiihdeltyä 12 km. Eipä siellä kukaan muu vielä ole hiihdellyt - no, eipä tietnkään. Taisi olla alle 1 aste lämpimällä sää. palasin 18 jälkeen pois.

Palatessani oli M-L laittelemassa huomiseksi suuhunpantavaa. Laitoin takkaan tulen - M-L oli jo tuonut puut.

Iltapalaa ja kahvia.

"Jumala on tehnyt meistä oman kuningassukunsa jäseniä ja pappeja (Ilm. 1:6). Meille on annettu esirukoustehtävä, joka edellyttää pysymistä Jeesuksen lähellä. Jumala olisi voinut valita toisinkin, mutta hän päätti tehdä rukouksesta voimallisen ja tehokkaan työkalun. Hän päätti myös, että me saamme vasta, kun anomme, ovet avautuvat vasta, kun koputamme, ja ettemme löydä ennen kuin etsimme. Jumala tekee myös paljon enemmän kuin osaamme edes pyytää" (Wesley L. Duewel, Jumalan voimaa, Aika Oy 2000, s. 114).

Siunausta!

Ps. "Mutta aikakausista ja määrähetkistä ei teille, veljet, ole tarvis kirjoittaa, sillä itse te carsin hyvin tiedätte, että Herran päivä tulee niinkuin varas yöllä" (1. Tess. 3:1-2).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti