20190112

12.1.

Taisin eiliten kirjoitella joutavia- nimittäin, että olisi Nuutin päivä tänään. Ei ole, vaan huomenissa.

Olihan se pimeää vielä kun tänä aamuna nousimme - lauantaihin. 4.0 pakkasen puolella silloin. Aamupalaa ja kahvia/vettä. Luin Roomalaiskirjettä. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Selkeä taivas. Aurinkokin paistoi.

Tulet takkaan.

M-L laittoi hyvät ruuat - kukkakaalimuussia, tirripaistia, salaattia. Jälkiruuaksi leipäjuustoa, jossa seassa hillaa ja kermaa.

Ruuan jälkeen menin 14 hiihtelemään Tarvaalan ladulle Deniksen, Emilian ja Danielin kanssa. Tänä aamuna oli vedetty latu. Aurinkoista. Emilia lähti kotiin kävellen, ollessamme pyörätien kohdalla menossa - sukset eivät tainneet oikein toimia. Kun Daniel ja Denis lähtivät kotiin, hiihtelin vielä yksin lisää. Palatessani kotiin taisi olla himpun yli 5 astetta pakkasta. Taivaalla näkyi vähän isompi kuin "sirppikuu." Auringonlaskun puolella kellertävä ruskotus. Vastapäisellä suunnalla hieno violettinen, pastellisävyinen, taivas. Kaunistahan se.

17.30 jälkeen nousin kuntopyörän satulaan ja poljeskelin 1 h 1 min, jäykkyydellä 9, janalla 0-10. Samalla luin kirjaa.

Pyöräilyn jälkeen kävin saunassa.

Iltapalaa ja teetä - mm. M-L:n paistamia juustosipsejä. Kyntteli paloi pöydällä.

"Jumalan sanan ja Pyhän Hengen on saatava meidät tajuamaasn, miten tärkeää on, että meillä on kaikkia Hengen lahjoja. Ei ole kysymys meistä vaan siitä, että Jumala voi käyttää meitä paremmin kuin tähän saakka seurakuntaansa vahvistamaan, ja siitä, että me itse kasvamme hänessä. Meidän pitäisi palaa halusta olla parempia työvälineitä Jumalan kädessä. Jokaisen kristityn pitäisi pyrkiä olemaan parempi kanava Pyhän Hengen voimalle ja täyteydelle sekä käyttökelpoisempi jäsen Kristuksen ruumiissa, jotta Herramme voisi paremmin kirkastaa itsensä" (Reinhold Ulonska, Yhteiseksi hyödyksi. Pyhän Hengen lahjat ja niiden käyttö, RV-KIRJAT 1985, s. 30).

Siunausta!

Ps. "Mutta mitä hengellisiin lahjoihin tulee, niin en tahdo, veljet, pitää teitä niistä tietämättöminä. Te tiedätte, että kun olitte pakanoita, teitä vietiin mykkien epäjumalien luo, miten vain tahdottiin. Sentähden minä teen teille tiettäväksi, ettei kukaan, joka puhuu Jumalan Hengessä, sano: Jeesus olkoon kirottu, ja ettei kukaan voi sanoa: Jeesus olkoon Herra, paitsi Pyhässä Hengessä" (1. Kor. 12:1-3).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti