20190125

25.1.

Perjantai. Sydämellisiä nimipäiväonnitteluja vielä tässäkin Salmen Paavolle, sinne aitoon tunturi-lappiin, Pietilän Paavolle, Pitkäsen Paavolle ja Järvisen Paavolle, tänne Paavon-pitäjään, Saarijärvelle, sekä Pihlaisen Paavolle, Karstulaan!

15.2 astetta pakkasella noustessani uuteen aamuun. Marja-Leena oli noussut - kun ei ollut nukuttanut - aikaisin ja keitellyt kahvit valmiiksi. Oli sitten mennyt takaisin nukkumaan. Ihmettelin, kun nousin, että miksi valot on keittiössä ja kahvi tuoksuu. Mukillisen kahvia juotuani ja sämpylän syötyäni, kävin viemässä Danielin ja Emilian kouluun 8:ksi. Danielilla oli sukset mukana.

Palattuani laitoin tulen takkaan ja jatkoin aamupalaa ja kahvinjuontia. Luin 1. Korinttolaiskirjettä.

Torkuskelin. Kahvia.

12 hain Danielin koulusta suksineen heille. 13 Emilian.

Söimme. Kahvia.

Kävin hiihtelemässä n. 10 km tarvaalan ladulla. N. 10 astetta pakkasta - mutta kyllä sekin vain parran jäädytti. M-L oli käynyt pienellä kävelylenkillä myös. Neuloi.

Kahvia.

Laitoin vielä tulen takkaan.

Poljeskelin kuntopyörää 1 h, jäykkyydellä 10, janalla 0-10. Samalla luin kirjaa.

Seurasimme M-L:n kanssa, TV7:n kautta netistä, Kolarin Rukouskonferenssin alkua, klo 19-21. Samalla iltapalaa ja teetä.

"Armolahja ei ole vaihtoehto, vaan elinehto seurakunnan toiminnassa" (Esa Suojala, Palvele pyhillä armolahjoilla, Päivä Osakeyhtiö 2001, s. 36).

Ps. "Katso, minä olen antanut teille vallan tallata käärmeitä ja skorpioneja ja kaikkea vihollisen voimaa, eikä mikään ole teitä vahingoittava" (Luuk. 10:19).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti