20190129

29.1.

Tiistaissa mennään. Hyvissäajoin nousin. Pakkasta 10.4 astetta. Keittelin kahvit ja menin viemään Emiliaa ja Danielia kouluun. Eivät olleet lähdössä, kun oli tullut kuumetta. Niinpä tulin kotiin syömään aamupalaa ja juomaan kahvia. Oli satanut kerroksen lunta. Luin 1. Korinttolaiskirjettä. Torkuin sohvalla

11:ksi menin helluntairukoushuoneelle Päivärukoushetkeen - 7 henkeä.

Palattuani kotiin join kahvia. Kävin hakemassa kylältä Emilialle ja Danielille kebabit ranskalaisilla, kun olivat kahdestaan kotosalla.

Söimme.

Kävin hiihtelemässä Tarvaalan avaamattomalla ladulla n. 5 km. 9 astetta pakkasella.

Laitoin takkaan tulen. M-L tuli kävelylenkiltä ja meni kylälle kauppa-asioille.

Kirjoittelin SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjken yhteisen rukousrintaman Rintamapostin 28. Tein myös kutsut pe. 1.3. klo 18 vanhalla kansakoululla olevaan SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteiseen rukousiltaan, sekä la. 23.2. olevaan Paasto- ja rukouslauantaihin, jolloin on Esirukoustilaisuus Helluntaiseurakunnan rukoushuoneella klo 12-14.

Iltapalaa ja teetä.

Lähettelin s-postina Rintamapostia ja em. kutsuja, niille, joille se menee sitä kautta.

"... Armolahjat ovatkin Jumalan läsnäoloa näkyvällä tavalla. Pyhitys kasvattaa armossa, ja voima parantaa sairaan. Siksi pyhitys kulkee edellä, koska ilman sitä kukaan ei voi nähdä Herraa. Ja vain Herran kasvoista tulevat meille virvoituksen ajat!

Armolahja on se, minkä Henki tuo julkiseksi. Ilman Pyhää Henkeä ei mikään aito ja oikea armolahja voi toimia.

Armolahja on se, mikä tuo Hengen nähtäväksi. Pyhä Henki on kuin tuuli, jota et voi nähdä. Hän haluaa asua temppelissään ja vaikuttaa näkyvällä tavalla ilmaisten näin itsensä, Isän ja Pojan. ..." (Esa Suojala, Palvele pyhillä armolahjoilla, Päivä Osakeyhtiö 2001, s. 27).

Siunausta!

Ps. "Sillä muuta perustusta ei kukaan voi panna, kuin mikä pantu on, ja se on Jeesus kristus" (1. Kor. 3:11).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti