20190126

26.1.

Lauantai. Nukuttiin pitkään - ja minä vielä pitempään. Noustessa 13.6 astetta pakkasta. Aamupalaa ja kahvia. Luin 1. Korinttolaiskirjettä.

10.30. - 13 seurasimme Marja-Leenan kanssa netin kautta TV7:sta tulevaa live ohjelmaa Rukouskonferenssista, Kolarista

Rukouskonferenssin tilaisuuksien välissä kävin hiihtelemässä Tarvaalan ladulla 5 km. Harmaa taivas. Aurinko kuitenkin kuumotteli harmauden takana. 15 astetta pakkasta.

Söimme. Laitoin tulen takkaan.

Klo 14.30. - 17 olimme taas Rukouskonferenssissa, Kolarissa, netin kautta.

18.30. - 21 oli tämän päivän viimeinen tilaisuus Rukouskonferenssista. Tiiviisti seurasimme.

On juuri sellainen konferenssi kuin tarvitaankin. Siunausta Jorma ja Tarja Lappalaiselle, jotka ovat kantaneet näkyä kauan konferenssista! Runsaasti väkeä, sekä  Pyhän Hengen johdatusta ja läsnäoloa. Tuttujakin siellä näkyi istuskelevan.

Laitoin saunan lämmite ja poljeskelin kuntopyörää 30 min, jäykkyydellä 10, janalla 0-10. Luin samalla kirjaa.

Kävimme saunassa.

"... Pyhää Henkeä kuvataan useilla eri vertauskuvilla: tuli, vesi, tuuli, öljy, sinetti, kyyhkynen. Tuo "armon valkokyyhky" laskeutui Jeesuksen ylle Jordanilla näkyvällä tavalla. Kyyhkysen siivessä on yhdeksän pääsulkaa. Niillä on kuvaannollinen yhteys Hengen jakamiin armolahjoihin, joita on yhdeksän, sekä Hengen hedelmiin, joita on yhdeksän.

"Tasapainoinen lento vaatii molemmat siivet. Samoin ihmisen, joka käyttää armolahjoja, tulee olla osallinen Hengen hedelmistä. Aaronin viitan liepeessä oli vuoroin omena, vuoroin tiuku eli hedelmä ja lahja. Kyyhkynen kuvaa viattomuutta ja puhtautta. Ollessasi hyvä lahjojen käyttäjä toimit viattomasti, rakkaudessa. Työsi kirkastaa Kristusta, ja sinä annat kaiken kunnian, kiitoksen ja ylistyksen Jumalalle ..." (Esa Suojala, Palvele pyhillä armolahjoilla, Päivä Osakeyhtiö 2001, s. 31).

Siunausta!

Ps. "Synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme" (Room. 6:23).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti