20190131

31.1.

Siinä se meni - tammikuu. Onhan se kyllä tulossa taas vuoden päästä, mutta kuka sen näkee, sitä ei tiedä. Tuli nukutuksi pitkään. Noustessa 10.6 astetta pakkasta. Minun piti mennä tänään lääkärille kuulemaan selostusta "serverin tuloksista" - sellainen laite kun oli viikon käsivarressani sokeria mittaamassa. Myös verikokeiden ja sydänfilmin tulokset olisivat olleet esillä. Kuitenkin soittivat eilen tk:sta, että vastaanotto peruuntuu, koska lääkäri on kipeänä.

Aamupalaa ja kahvia. Luin 1. Korinttolaiskirjettä. Rukousta. Hieman leijaili lumihahtuvia ilmassa. Taivas harmaa.

Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdesä keittiön pöydän ääressä.

M-L kävi kylällä kauppa-asioilla.

Söimme.

Kävin hiihtelemässä Tarvaalan ladulla n. 10 km. N. 10 astetta pakkasta. Hämäryys alkoi laskeutua tullessani kotiin.

Laitoin tulen takkaan.

M-L leipoi tänään pullaa - sellaisia "viinerinnäköisiä" - jotka tuoksuvat mukavasti huushollissa.

Iltapalaa ja teetä.

Poljeskelin 30 min. kuntopyörää, jäykkyydellä 10, janalla 0-10. Samalla lueskelin kirjaa.

"... Seurakunnan tuleekin olla paikka, missä kaikki tekevät työtä. Kotonakin lapset katsovat mallia vanhemmiltaan. Pojista tulee isänsä kaltaisia (1. Moos. 5:3). Siksi on hyvä, että seurakunnan keskellä harjoitellaan tekemään työtä yhdessä. ... " (Esa Suojala, palvele pyhillä armolahjoilla, Päivä Osakeyhtiö 2001, s. 158).

Siunausta!

Ps. "Herra, katso heidän uhkauksiansa ja anna palvelijaisi kaikella rohkeudella puhua sinun sanaasi; ojenna kätesi, niin että sairaat paranevat ja tunnustekoja ja ihmeitä tapahtuu sinun pyhän Poikasi Jeesuksen nimen kautta" (Apost. teot 4:29, 30).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti