20190127

27.1.

Sunnuntai. 23.4 astetta pakkasta noustessamme uuteen aamuun. Aamupalaa ja kahvia. Luin 1. Korinttolaiskirjettä.

9 aikaan alkoi lähetys ensimmäisestä tämän päivän tilaisuudesta Rukouskonferenssista, Kolarista. Seurasin sitä niin kauan kunnes lähdin kokoukseen. Marja-Leena jäi kotiin seuraamaan.

Kävin hakemassa Salmen mukaan ja ajelimme aurinkoisessa, sinisen taivaan, säässä helluntairukoushuoneelle klo 10:ksi rukoushetkeen alakertaan. 4 rukoilijaa.

11 alkoi yläkerrassa tilaisuus, jonka johti Jukka Oittinen. Eljas Riihinen lauloi muutaman oman laulun - hyviä lauluja - ja johdatti yhteislauluihin kitaroineen. Maria Sallinen, Marketta Sekki ja Paavo Pitkänen käyttivät henkilökohtaiset todistuspuheenvuorot. 

Tulin kaupan kautta kotiin. Laitoin tulen takkaan ja keittelin kahvit. Ennätin vielä katsomaan Kolarin Rukouskonferenssista tullutta lähetystä, klo 12 alkaneesta tilaisuudesta. Oikein helluntaikokouksia.

Terhi-Marja, Denis ja Emilia käväisivät "tulostusreissulla."

Söimme. 

17.30 menimme M-L:n kanssa "Terheille". Minä saunoin Deniksen kanssa. Joimme teetä ja söimme pannareita mansikkain ynnä kermavaahdon kanssa. Mummi myös pelasi jotain peliä Emilian ja Danielin kanssa.

Palatrtuamme kotiin join vielä teetä savulohivoileivän kanssa. Ja sehän kyllä on hyvvee.

"Ilman rakkautta ja Kristuksen mielenlaatua lahjojen käyttäjä käyttää lahjaansa itsekeskeisesti ja oikuttelevasti, joskus jopa itsepäisesti, kylmästi ja ankarasti. Tällöin on korostettu liikaa joko Henkeä tai Sanaa. Ei ole syntynyt tasapainoa, joka on Jumalan mielen mukaista. Toiminta on silloin fanattista. Urho Muroma on sanonut: "Ei siellä, missä puhutaan paljon Pyhästä Hengestä, välttämättä ole paljon Pyhää henkeä, mutta siellä, missä puhutaan Jeesuksen verestä, ristinkuolemasta ja ylösnousemuksesta, siellä Pyhä Henki on varmasti paikalla." Tästä kumpuaa kiitos Kaikkivaltiaalle" (Esa Suojala, Palvele pyhillä armolahjoilla, Päivä Osakeyhtiö 2001, s. 32).

Siunausta!

Ps. "Ei auta viisaus, ei ymmärrys, ei mikään neuvo Herraa vastaan" (Snl. 21:30).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti