20190102

2.1.

7.3 astetta pakkasta noustessani Keskiviikkoon - johon Marja-Leena oli jo noussut ennen minua. Harmaata. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia - M-L yleensä aina ensin hopeateetä ja kenties myöhemmin kahvia. Luin Apostolien tekoja. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

M-L meni kylälle kauppa-asioille. Kirjoittelin Rintamaposteille kuoria.

Kävimme Rantalan Jussin kanssa monistamassa Rintamaposteja ja Paasto- ja Rukouslauantain infoja. Maksuksi olen vienyt useampia laatikoita monistuspaperia. Kiitos Jussille avusta! Aurinko paistoi kauniisti matalalta. Samalla reissulla kävin jakelemassa lähellä olevien rukousrintamalaisten laatikoihin, luukkuihin - tai jopa käthen - toistakymmentä niistä. Sitten vein postiin loput lähtemään.

Palattuani kotiin pääsin heti syömään hyvät ruuat. Nes-kahvit perään porkkanoiden kanssa.

Poljeskelin kuntopyörää 45 min. Samalla luin kirjaa - hyvää sellaista tietenkin. Ennätin käydä suihkussa ja lähdin hakemaan Salmen. Menimme Rukousiltaan, jonka johti Jouko Reenilä. 8 henkeä.

iltapalaa ja teetä.

NSU - eli, nousin selkään uudestaan - nimittäin kuntopyörän. Poljeskelin 45 min. ja luin samalla kirjaa.

Porraspielessä palavat vielä kynttilälyhdyt, jotka eilen laitettiin. Tunnelmallisen näköistä. Pakkasta 11 astetta. Taivaalla tähtiä. Eiliten tuli "Timojen" suunnasta M-L:n "älykkääseen puhelimeen" myös tunnelmallisia kuvia. Timo, Pia ja pienet tytöt - paitsi Milena ei ole, koska on 4v - Milena ja Minja, olivat metsässä lähialueretkellä. Kynttilät ja tulet siellä hämärässä hienosti valaisivat metsää kun kaakaota - taisivat - juoda. Sellainen se on elämän eliksiiriä ja jättää muistiin mukavia muistoja yhteisistä hetkistä. Sellaisiin asioihin pitäisi perheiden panostaa - sellaisiin, joista jää mukavia muistoja yhteisistä hetkistä. Se kun tuo lapsuus on niin lyhyt aika - jos on elämä muutenkin.

"Onko sinulla elämässäsi rojua, joka estää sinua vastaanottamasta Häneltä? Jos Jumala tänä iltapäivänä haluaisi viestittää sinun sydämeesi jotain syvästi henkilökohtaista, olisitko edes valmistautunut kuulemaan Häntä? Kykenisitkö vastaanottamaan viestin?" (Ron Mehl, Sydämeen kirjoitettu. Heijastuksia Jumalan rakkaudesta, Aika Oy Kristilliset Kirjat 1999, s. 37).

Siunausta!

Ps. "Katsokaa siis tarkoin, miten elätte: älkää eläkö tyhmien tavoin, vaan niinkuin viisaat. Käyttäkää oikein jokainen hetki, sillä tämä aika on paha. Älkää olko järjettömät, vaan ymmärtäkää, mikä on Herran tahto (Ef. 5:15-17).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti