20180411

11.4.

Sydämelliset syntymäpäiväonnittelut vaarilta ja mummilta vielä tässäkin loistavalle futismaalivahdille - ja muutenkin jalismiehelle - Nooa Kuusjärvelle, Tampereelle! Ja ennenkaikkea taivaan Isän siunausta!

Plussalla noustessani 1.0 astetta. Aurinko paistoi. Sininen taivas. Luin Hesekielin kirjaa. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Ajelin Kalmarin teille ja kujille jakelemaan kutsuja yli 200 kpl Kyläiltaa varten. Samalla saman verran Jumalalla on sinulle asiaa -vihkosia. Kyläilta on tämän viikon perjantaina. Tämän jutun lopussa kutsu sinne. Tuleppa Nahjukselle ja tuo ystäviä mukanasi!

Palattuani kotiin söimme hyvää ruokaa. Kahviakin.

Kävin hiihtelemässä - luistelusuksilla - Kusiaismäessä 21 km. Lieneekö ollut 7 astetta lämmintä mennessäni. Hyvä latu ja baana. Sininen taivas. Aurinko paistoi. Ei ollut sen puoleen valittamista.

Palailtuani hiihtolenkiltä join kahvia ja oikaisin "ruppia" sohvalla. 

19:ksi menimme M-L:n kanssa helluntairukoushuoneelle Rukousiltaan - 12 henkjeä. Mika Turunen johteli ja puhui. Jussi Rautanen laulatti pari laulua. Rukoilimme.

Tulimme kokouksesta klaupan kautta kotiin.

Hain puut ja laitoin tulen takkaan.

Söimme iltapalaa ja joimme teetä.

"Itsekeskeinen seurakunta yleensä menettää sen jonkin. Ja valtakunta-ajattelua viljelevät näyttävät saavan sitä jotakin lisää. Kun meistä tulee avokätisempiä, Jumala hyvin todennäköisesti lisää vaikutustamme ja aluettamme. Kun vaikutus laajenee, on hyvin todennäköistä, että saamme entistä parempia johtajia, pastoreita ja ohjelmasisällön tuottajia. ...
... John Wesley on sanonut: "Tee kaikkea hyvää, mihin suinkin pystyt. Kaikin voimin, kaikin tavoin ja kaikkialla, missä suinkin voit, kaikkina mahdollisina aikoina kaikille mahdollisille ihmisille niin pitkään kuin ikinä kykenet." Seurakunnat, joilla on se jokin, ovat ottaneet mallia hänen näystään. ne tietävät, että voimme tehdä yhdessä paljon enemmän kuin yksin" (Craig Groeschel, Se jokin, s. 177, 179, Päivä Osakeyhtiö 2009).

Siunausta!

Ps. "Kaikki minä voin hänessä, joka minua vahvistaa" (Fil. 4:13).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti