20180421

21.4.

Lauantai. Marja-Leena nousi varahin tekemään kuusi voileipäkakkua naistenpäivään. Minä kömmin sängystä myöhemmin. Silloin satoi vettä. Lämmintä 4.4 astetta. Aamupalaa ja kahvia.

10:ksi vein M-L:n, Terhi-Marjan - jolla oli myös kakkuja mukana - naistenpäivään helluntaiseurakunnan rukoushuoneelle. Haimme myös Salmen mukaan. Satoi vettä.

Palattuani kotiin luin Hesekielin kirjaa ja join vähän kahvia lisää.

Kävin hiihtelemässä Kusiaismäessä 21 km "rukoushiihdon." 3-4 astetta lämmintä mennessäni. N. 7 palatessani. Tihkutteli välillä vettä. Välillä aurinkokin yritti valistaa.

Palattuani join kahvia ja otin vähän palasta.

Vein M-L:n tekemät voileipäkakut helluntairukoushuoneelle naistenpäivän tarjoiluun.

Haettuani pyyhkeen kotoa menin Denikselle saunaan - soitteli, kun olin kakunvientireissulla. Deniksen ja Rautasen Jussin kanssa saunoimme.

Kävin hakemassa M-L:n ja T-M:n rukoushuoneelta, sekä Salmen, jonka veimme kotiin. Satoi vettä.

Söin päivän lounaan/päivällisen.

Laitoin takkaan tulen.

Emilia polkaisi pyörällä meillä hakemassa minulta solmion johonkin esitykseensä. Oli käynyt jo vähän aikaisemmin, mutta ei kuultu - kun ovikello ei soi - ja ovi oli lukossa.

"Jeesus kehotti muistamaan sen, miten korkealta olet pudonnut. Muistatko vielä ajan, jolloin ainoa tärkeä asia oli tehdä sitä, mitä Jumala halusi sinun tekevän? Muistatko, miten janosit hänen Sanaansa? Muistatko, miten innoissasi olit voidessasi kertoa uskostasi jokaiselle, joka halusi kuunnella? Muistele sitä, mitä sinulla oli Jumalan yhteydessä, sitä erityisen ihanaa, mikä on nyt kadonnut.

Jeesus sanoi: "Käänny", mikä tarkoittaa: tee parannus. Lopeta se, mitä nyt teet. Tee sitä, mitä sinulla oli tapana ennen tehdä. Jos sinulla oli tapana rukoilla, rukoile. Jos sinulla oli tapana paastota, paastoa. Jos sinulla oli tapana osoittaa runsaasti rakkautta, osoita rakkautta. Jos sinulla oli tapana antaa omista varoistasi, kunnes sinulla oli lopulta vain hyvin vähän jäljellä, mutta annoit vielä sittenkin, ryhdy jälleen antamaan. Jos sinulla oli tapana ylistää Jumalaa ajaessasi autoa välittämättä siitä, kuka sattui näkemään, ala jälleen ylistää. Jos sinulla ennen oli läheisiä hengellisiä ystävyyssuhteita, mutta sitten sinusta tuli liian kiireinen, varaa jälleen aikaa herätelläksesi niitä henkiin tai solmi uusia. Jos sinulla oli tapana palvella ihmisiä ilman taka-ajatuksia, ala jälleen palvella" (Craig Groeschel, Se jokin, s. 203, 204), Päivä Osakeyhtiö 2009).

Siunausta!

Ps. "Mutta iankaikkiselle kuninkaalle, katoamattomalle, näkymättömälle, ainoalle Jumalalle, kunnia ja kirkkaus aina ja iankaikkisesti! Amen" (1. Tim. 1:17).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti