20180408

8.4.

Sunnuntai. Plussalla 2.1 astetta noustessa. Taivas oli harmaa. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Hesekielin kirjaa. 

10:ks imenimme Marja-Leenan kanssa rukoushetkeen helluntairukoushuoneen alakertaan - kenties 10 henkeä. Mennessä haimme Salmen mukaan.

11 alkoi Ehtoollisjuhla yläkerrassa. Ann-Niina Turunen johti. Kuoro lauloi. Mika Turunen saarnasi. Osallistuimme Ehtoollisen viettoon. 

Vietyämme tilaisuuden jälkeen Salmen kotiin, kävimme M-L:n kanssa syömässä Kebab-salaatit kylän kebab-pizzeriassa.

Timo, Pia, Milka, Milena ja Minja kävivät. Emiliakin polkaisi pyörällä meille. Laitoin takkaan tulen. Joimme kahvia ja otimme tarjoiluja.

Kun "omat" olivat menneet kävin hiihtelemässä Kusiaismäessä 21 km - luistelusuksilla. 5-4 astetta plussalla. mennessä enemmän kuin palatessa. Mukava sää hiihdellä latu ja baana olivat hyvässä kunnossa. 2300 km:n "pylväs" ylittyi tänään - näille lumille olen hiihdellyt 2402 km.

Palattuani hiihtolenkiltä piti syödä iltapalaa ja juoda kahvia. Ennen sitä pistin ensimmäistä kertaa ennen ateriaa pistettävää lyhytvaikutteista insuliinia. Ihan pienenllä annoksella - puolipykälää - aloitellaan. Parin tunnin jälkeen ei tuntunut olleen mitään vaikutusta.

"1600-luvulla elänyt puritaanijulistaja Richard Baxter kuvasti Jeesuksen tuntemuksia vaikeroidessaan: "Eiköriitä, että maailma on meitä vastaan, täytyykö meidän olla vielä toisiammekin vastaan? Voi vainon aikojen onnellisia päiviä; silloin rakkaus veti meitä yhteen. Vapauden ja hyvinvoinnin auringonpaiste synnyttää riitoja, jotka murentavat rakkauden pelkäksi tomuksi!"
Mitä omistushaluisempia ja kilpailuhenkisempia olemme, sitä kauemmas toisistamme loitonnumme. Yksikään tuntemani seurakunta, jolla on ollut se jokin, ei ole ollut eripuran aiheuttaja. Valtakunta-ajattelu on ollut johtajille tärkeää" (Craig Groeschel. Se jokin, s. 170, Päivä Osakeyhtiö 2009). 

Siunausta!

Ps. "Ei yksikään, joka häneen uskoo, joudu häpeään" (Room. 10:11).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti