20180423

23.4.

Maanantaita. Noustessani uuteen päivään oli auringossa lämmintä 16.8. Aurinko paistoi siniseltä taivaalta. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. Luin Hesekielin kirjaa.

Menin kävellen hiihtämään Kusiaismäkeen  -M-L meni autolla käymään tk:ssa. Hiihtelin sinisen taivaan alla 21 km. Mukavahan se on sellaisessa auringonpaisteessa sivakoida menemään. Kiitollisena, että voi hiihtää - paljonhan olisi lueteltavissa syitä, miksi ei voisi. M-L haki minut autolla pois Kusiaismäestä.

Kahvia.

Ajelimme M-L:n kanssa "aurinkoista tietä eeeeteeenpäin", Jyväskylään. 17 olin sopinut tapaamisen Auliksen kanssa. Sain häneltä naapurimaan kielellä olevaa materiaalia. Siitä menimme M-L:n kanssa RAX:iin syömään. 

RAX:sta ajoimme Höytiälle, Timolle ja Pialle. Heidän talonsa oli aukeammannäköisellä paikalla kuin aikaisemmin. Syynä oli se, mikä näkyi maassa - Timo oli pylläytellyt nurin kuusia lähettyviltä. Niitä oli pätkittynä ja karsittuna maassa. Lisääkin meinaa ketistää. Kun menimme heidän pihaansa, olivat huomanneet tulomme ja soittivat, että ovat tien toisella puolella olevassa mökissä kuntosaliharjoituksissa. Menimme sinne. Siellä on ihan hyvä kuntosali heillä laitteineen. Muutaman kerran viikossa käyvät ohjelmiaan siellä läpi Timo ja Pia. Pienet tytöt - Milena ja Minja mukana menossa. Jos Milenan kuullen sanot, että pieni tyttö, niin varmasti korjaa, että iso tyttö. Timo laittoi mökkisaunan lämmite. "Kartanon puolella" joimme kahvit, yms. Timon kanssa kävimme löylyissä, jotka oli mukavat. Useissa löylyissä kun kävimme, niin aika meni nopsaan, ettei huomannutkaan, kun kello oli jo paljon.

22 jälkeen olimme kotona. Vielä piti ottaa iltapalaa. Taivaalla näkyi puolinen kuu.

"Rukoile Jumalan Henkeä valaisemaan mielesi. Luota Jumalan voimaan, joka vaikuttaa sinussa. Rukoile, että Pyhä Henki paljastaa sen sinulle, ja omista itsellesi lupaus, että Jumala ilmaisee voimansa sydämessäsi ja pitää huolta kaikista tarpeistasi.
Etkö huomaakin nyt jo, että jos haluat kokea Jumalan voimaa elämässäsi, sinun tarvitsee käyttää paljon aikaa seurusteluun Isän ja Pojan kanssa?" (Andrew Murray, Löytöretki kristuksessa kasvamiseen, Kristitty ja rukous, s. 2, Karas-Sana Oy 1975).

Siunausta!

Ps. "Huomatkaa tämä: joka niukasti kylvää, se myös niukasti niittää, ja joka runsaasti kylvää, se myös runsaasti niittää" (2. Kor. 9:6).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti