20180420

20.4.

2.6 astetta plussalla tänään perjantaina noustessani uuteen päivään. Taivas oli harmaa. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin hesekielin kirjaa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Denis ja Daniel tulivat meille heti aamusta tk:sta, jossa olivat käyneet kuvauttamassa Danielin kättä - siihen kun oli sattunut eilen kaatuessa. Ei ollut ollut murtumaa. Deniksellä oli mukanaan kunnon tunkki ha sähköinen pyöränmutterinavaaja - oli nimittäin sovittu, että vaihdetaan Toyotan alle kesäkalossit. Aamulla jo nostelin renkaat varastosta valmiiksi. Eikä siinä kauan nokka tohissutkaan, kun homma oli hoidettu.

Joimme porukalla kahvia - ja kuka mitäkin - sekä söimme M-L:n juuri paistamia lettuja.

Kävin hiihtelemässä Kusiaismäessä 21 km. Ihan lopussa aurinko alkoi paistelemaan. Yli 11 astetta lämmintä palatessani.

Söimme. Kahvikin maistui. Lueskelimme lehtiä - mm. Kangasniemen Kunnallislehteä ja Enontekiön Sanomia.

Pesin auton. Takapihalla pesin painepesurilla tänään altaotetut talvirenkaat. Siivosin myös lopuksi auton sisältäkin. Kaunis aurinkoinen sää.

Iltapalaa, kahvia, teetä. M-L teki jo jotakin voileipäkakkujen teon valmisteluja. Aamulla sitten aikaseen nousee ne tekemään valmiiksi - naistenpäivä-tilaisuuteen.

Seurasin TV7:sta Helsingissä, Finlandia-talossa olevaa RCCG:n Eurooppa-konferenssia. Enoch Adeboye, Afrikasta, puhui.

"Apostoli Paavali perusti erittäin tunnetun Efesoksen seurakunnan. Tällä seurakunnalla oli hyvin monin tavoin se jokin. Vuosia myöhemmin Johannes, joka oli auttanut Paavalia huolehtimaan tästä seurakunnasta, kirjoitti muistiin Ilmestyskirjan 2. luvun jakeissa 4-5 olevan Jeesuksen sanoman Efesoksen seurakunnalle: "Mutta sitä en sinussa hyväksy, että olet luopunut ensi ajan rakkaudesta. Muista siis, mistä olet langennut, käänny ja palaa tekemään ensi ajan tekoja."
Oletko sinä luopunut ensi ajan rakkaudesta? Ole rehellinen. Rakastatko hengellistä työtä enemmän kuin Jumalaa? Onko sinulle tärkeämpää se, mitä ihmiset ajattelevat sinusta, kuin se, mitä Jumala ajattelee? Mietitkö enemmän strategioita kasvattaa omaa seurakuntaa kuin sitä, miten Jumalan omat kasvaisivat? Tutkitko Raamattua eseammin valmistaaksesi saarnaa kuin kuullaksesi Jumalan äänen? Rukoiletko useammin ihmisten edessä kuin yksityisesti? Oletko menettänyt ensi ajan rakkautesi?" (Craig Groeschel, Se jokin, s. 203, Päivä Osakeyhtiö).

Siunausta!

Ps. "Ja kasvakaa meidän Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen kristuksen armossa ja tuntemisessa. Hänen olkoon kunnia sekä nyt että hamaan iankaikkisuuden päivään" (2. Piet 3:18).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti