20180422

22.4.

Kun nousimme sunnuntaihin ja katsoimme ulos, huomasimme, että oli satanut lunta kerroksen. Plussalla 3.4 astetta. Harmaata. Aurinko kyllä hopean värisenä kuumotti pilviverhon takana. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin hesekielin kirjaa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Menimme helluntairukoushuoneelle M-L:n kanssa. Haimme Salmen menomatkalla mukaan. 10 jälkeen olimme Rukoushetkessä alakerrassa - heljä henkeä. 

11 alkoi tilaisuus yläkerrassa. Sen johti Olavi Lampinen. Puheen piti yksi seurakuntamme vanhimmiston jäsen - Jukka Oittinen. Hyvä puhe tärkeästä aiheesta. Olavi pyysi minut lopussa "pönttöön" johtamaan rukoukseen. Musiikissa palveli lauluryhmä Varikset. Alakerrassa nautimme kokouksen jälkeen hyvät kahvit.

Tultuamme kotiin lähdin käymään hiihtelemässä Kusiaismäessä. Pilvistä mennessäni, mutta aurinko aina välillä näkyi. Tuli kuitenkin todella upea sää - sininen taivas ja auringonpaiste. 4.5 astetta plussalla lopettaessani hiihtelyn. Lykiskelin 25.2 km. Samalla tuli 2700 km täyteen - 2700.2 km hiihdellyksi näillä lumilla. Olin juuri nousemassa suksilla ylämäkeä, kun maantieltä - joka siinä kohdassa oli lähellä - kuului huuto: Luistaako sukset hyvin? Denis ja Terhi-Marja olivat kävelylenkillä. 

Tultuani kotiin söin ja join kahvia. Kaunis aurinkoinen ilta jatkui.

Laitoin takkaan tulen.

Iltapalaa ja teetä. Klo 22 maissa oli 0.3 astetta lämpimällä.

"Minulla on se jokin - jälleen.
Enkä halua enää koskaan menettää sitä. Ellei sinulla ole sitä jotakin, rukoilen, että saisit sen takaisin. Ja kun saat sen - intohimon, tulen, puhtauden, jumalannälän - rukoilen, että se aina pysyy sinulla. Tiedän millaista on saada se jokin ja menettää se.
Haluan vaeltaa aina Jumalan lähellä sekä iloita hänen jatkuvasta läsnäolostaan ja johdatuksestaan"(Craig Croeschel, Se jokin, s. 208, Päivä Osakeyhtiö).

Siunausta!

Ps. "Minut on Kristuksen kanssa ristiinnaulittu. Enää en elä minä, vaan kristus elää minussa. Sen elämän, jota ruumiissani vielä elän, elän uskoen Jumalan Poikaan, joka rakasti minua ja antoi henkensä puolestani" (Gal. 2:19-20). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti