20180428

28.4.

Nousin 6.30. Marja-leena pian myös valmistelemaan voileipäkakut Miron synttäreille. 2.2 astetta plussalla. Pilvistä. Aurinko kuumotti pilven takana. Aamupalaa ja kahvia. Luin Hesekielin kirjaa. Valmistauduin matkaa varten aiheesta, joka on jo ollut sydämellä - tuli profetian kautta.

Kävin kylällä kaupassa ostamassa alkavalle matkalle tuliaisia. Samalla reissulla kävin urheilukentällä 2 km rauhallisella kävelyllä. Aurinko paistoi. Heti 10 jälökeen menin Majakalle helluntaiseurakunnan myyjäisiin juomaan munkkikahvit. Siellä se Terhi-Marjakin oli hommissa. Kahvin jälkeen menin jatkamaan lenkkiäni urheilukentän aurinkoon. 8 km jatkoin - eli yhteensä tänään 10 km, joista pari ns. hölkkäsin.

Söimme.

15:ksi ajelimme Höytiälle, Uuraisille, Timolle ja Pialle, Miron 15 v synttäreille - oikea syntymäpäivä oli jo aikaisemmin, mutta nyt juhlittiin. Hieno mies, hienossa iässä. Rohkaisin Miroa tekemään oikeita valintoja, niinkuin tähänkin asti. Sellaisia, joilla on kantavuutta aina iankaikkisuuteen asti. Kahvia, teetä, simaa, mehua - kuka mitäkin - hyvien herkkujen kanssa. Terhi-Marja, Denis, Emilia ja Daniel, Anneli, Rasmus ja Oliver, mamma, mummi ja vaari, sekä Timon perhe olivat juhlimassa. Timo lämmitti saunankin juhlan kunniaksi. Timo, Denis ja minä kävimme ensin lauteilla. Jälkeemme menivät mamma, Pia ja Milena. Jälkimmäisten ollessa saunassa, joimme vielä kahvit. Daniel tuli meidän kyydissämme pois, muu perhe tuli aiemmin.

Haettuani kotoa passin ja maahantulokortin kävin Terhi-marjalla kirjoituttamassa venäjäksi maahantulokortin valmiiksi.

Iltapalaa ja teetä. otin rinkan ja repun esille. Pakkailin niihin tavaroita huomista reissua varten.

23 jälkeen kävin nukkumaan.

Siunausta!

Ps. "Tämän minä olen teille puhunut, että minun iloni olisi teissä, ja että teidän ilonne tulisi täydelliseksi" (Joh. 15:11).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti