20150811

11.8.

Tänäänkin taivas oli sininen aamulla ja aurinkoinen paistoi. Marja-Leena kävi aamulla laittamassa/saattamassa Emiliaa ja Danielia kouluun. Taivaan Isän siunausta jokaiselle koulunsa aloittaneelle! Aamupalaa ja kahvia - takapihalla. M-L luki hartauskirjasta paikan. Rukoilimme yhdessä - siellä takapihalla.

11:ksi ajelin helluntairukoushuoneen alakertaan Päivärukoushetkeen - 9 henkilöä.

Emilia ja Daniel posottelivat pyörillään ensimmäisen koulupäivän päätyttyä meille. Mukava oli ollut päivä.

Kävimme Summassaaren uimarannalla. Emilia ja Daniel uivat ja nauttivat täydestä sydämestä - minä ja mummi katselimme. Aurinko paistoi ja lämmintä piisasi.

Söimme.

Mummi saatteli lapset kotiin - pyörillä polkivat.

M-L pesi mattoja painepesurilla pressun päällä takapihalla.

Kävin  n. 8 km "kävelynomaisella" lenkillä urheilukentällä. 4 km 1 km jaksoissa, km-ajoin 8.30., 7.30., 7.10., 6.45. Välillä vähän venyttelin. 3 km kävelin 200 m jaksoissa: 200 m vähän lujempaa ja 200 m tavallista kävelyä, vuorotellen. Terhi-Marja ja Emilia toivat Danielin sinne myös jalkapalloharjoituksiin.

Iltapalaa ja hopeateetä - takapihalla. 21. maissa oli lämmintä 21 ja risat.

Lainailua:

"OLETKO SELLAINEN HENKILÖ, JOTA HERRA ETSII?

Uskon, että aliarvioimme vaarallisesti vaikutuksen, joka yhdellä rehellisellä ihmisellä voi olla. Lue huolellisesti Jeremia 5:1: "Kierrelkää Jerusalemin katuja, katselkaa ja kyselkää, tarkkailkaa väkeä toreilla. Jos löydätte yhden ainoankaan, joka tekee oikein, joka on rehellinen ja uskollinen, niin minä armahdan kaupunkia." Kokonaisen kaupungin kohtalo oli vaakakupissa. Sen tulevaisuus riippui siitä, löytyisikö kaupungista yksi ehdottoman rehellinen henkilö. Olisitko sinä tämä henkilö omassa kaupungissasi? Et ehkä saa median, yrittäjien tai poliitikkojen kiitosta, mutta Jumalan taloudenhoidossa sitoutumisellasi rehellisyyteen voi olla kaupunkiisi valtava vaikutus" (Howard Dayton, Rahoillasi on merkitys, Kuva ja Sana 2011, s. 84).

Siunausta!

Ps. "Avioliitto pidettäköön kunniassa kaikkien kesken, ja aviovuode saastuttamatonna; sillä haureelliset ja avionrikkojat Jumala tuomitsee" (Hebr. 13:4).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti