20150819

19.8.

Sinisen taivaan ja auringonpaisteen päivät saivat jatkoa tänäänkin. Nousin "hyvissä ajoin". "Haavoittunut" isonvarpaan seutu oli kipeän tuntuinen yöllä. Söin aamupalaa ja luin Jeremian kirjaa.

10:ksi menin diabeteshoitajalle, jolle oli aika tänään. Samalla hän halusi katsoa haavan varpaantyvessä. Soitteli lääkärille, joka lupasi kirjoittaa antibioottia - ovat tarkkoja, ettei tule "pideltäviä", kun on verensokerin kanssa "vähän ongelmia". 

Palattuani kotiin jatkoin vähän aamupalaa. Marja-Leena luki paikan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Söimme.

14 maissa kävin hakemassa Emilian meille koulun jälkeen - ajeli pyörällä kotiinsa asti, josta tuli kyytiini. 

Mummi takapihalla kaatoi kastelukannusta vettä Emilian päälle - ei tarvinnut uimaan lähteä. On ollut kuuma päivä. 

Kävin kylällä hakemassa apteekista lääkärin määräämät antibiootit.

Poljeskelin "kettleriä" - kuntopyörää - 30 min. takapihalla auringossa. Jotakin "hikiliikuntaa" lenkkeilyn tilalle tällä hetkellä.

19:ksi ajelin helluntairukoushuoneelle Rukouisiltaan, jossa puhuin - Toikkasen Pentti, joka johteli tilaisuuden, oli pyydellyt tässä jokin aika sitten. 11 rukoilijaa.

Söimme iltapalaa ja joimme hopeateetä. 18-19 astetta lämmintä 21 jälkeenkin.

Lainausta:

"Aineellisia siunauksia

Kun antamiseen asennoidutaan oikealla tavalla, antajalle koituu siitä aineellisia siunauksia. Sananlaskuissa 11:24-25 sanotaan: "Antelias antaa ja rikastuu yhä, saituri kitsastelee ja köyhtyy. Joka toista ruokkii, syö itse kyllin, joka tarjoaa vettä, saa itse juoda."
Lue huolella 2. Korinttolaiskirje 9:6-8: "Joka runsaasti kylvää, se runsaasti niittää. ... Hänellä on teille annettavana runsaasti lahjoja, niin että teillä on aina kaikki mitä tarvitsette ja voitte tehdä runsaasti kaikkea hyvää." Näissä jakeissa opetetaan selvästi, että antamisesta seuraa omaisuuden lisääntymistä., mutta katso tarkasti, miksi Herra antaa omaisuuden lisääntyä: "Niin että ... voitte tehdä runsaasti kaikkea hyvää." Seuraava kuva havainnollistaa sitä, miten Herra antaa omaisuutemme kasvaa, niin että voimme antaa enemmän ja samalla saada sen mitä itse tarvitsemme.

---> ANTAMINEN ---> TARPEET TÄYTTYVÄT ---> OMAISUUS LISÄÄNTYY" (ympyrä, kiehisen vuolijan huomautus).

(Howard Dayton, Rahoillasi on merkitys, Kuva ja Sana 2011, s. 92).

Siunausta!

Ps. "Jos minulla olisi vääryys sydämessäni, ei Herra minua kuulisi" (Ps. 66:18).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti