20150802

2.8.

Aurinkoinen sunnuntaiaamu. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Jeremian kirjaa.

Ajelimme Marja-Leenan kanssa helluntairukoushuoneelle vähän myöhässä rukoushetkeen, joka alkoi klo 10. Ehtoolliskokous yläkerrassa alkoi klo 11. Sen jälkeen oli alakerrassa lähetyslounas.

Katselimme ja kuuntelimme netin kautta Usko-tv:n lähetystä Kuopiosta, Minä uskon -tapahtumasta. Päätöstilaisuus. Suzette Hattingh puhui.

Kävin 12.3 km "kävelynomaisella" lenkillä - voimalaitoksen lenkin - n. 7.35 min/km-vauhtia. Pilvipoutaista.

Söimme iltapalaa.

Lainausta:

"MITEN VOIMME VÄLTTÄÄ EPÄREHELLISYYDEN KIUSAUKSEN?

Ellemme kiellä itseämme ja elä kuuliaisina Pyhälle Hengelle, olemme kaikki epärehellisyyden vallassa. "Tarkoitan tätä: antakaa Hengen ohjata elämäänne, niin ette toteuta lihanne, oman itsekkään luontonne haluja" (Gal. 5:16). Ihmisluonnon halu on toimia epärehellisesti. "Juuri ihmisen sisältä, sydämestä, lähtevät pahat ajatukset ... varkaudet ... vilppi" (Mark. 7:21-22). Hengen halu meissä on ehdoton rehellisyys.
En voi korostaa liikaa sitä, että ehdottoman rehellinen elämä on yliluonnollista. Meidän täytyy tulla täysin kuuliaisiksi Kristukselle Herrana ja antaa Hänen elää kauttamme. Andrew Murrayn kirja Hymility (Nöyryys) on innostavin teos, jonka olen lukenut antautumisesta kuuliaisuuteen Pyhälle Hengelle. Suosittelen sitä sydämestäni sinullekin" (Howard Dayton, Rahoillasi on merkitys, Kuva ja Sana 2011, s.79-80).

Siunausta!

Ps. "Herran silmät tarkkaavat vanhurskaita ja hänen korvansa heidän huutoansa" (Ps. 34:16).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti