20150823

23.8.

Tänäänkin kuumat ilmat jatkuvat - ja sininen taivas. Noustuamme söimme aamupalaa ja joimme kahvia - ja takapihallehan sitä tuli kuppinsa kanssa mentyä istuskelemaan. Luin Jeremian kirjaa. 

11:ksi ajelimme Marja-Leenan kanssa helluntairukoushuoneelle kokoukseen. Nuotion Petri Marttyyrien ääni -järjestöstä oli puhumassa. Hänen vaimonsa lauloi. Tuulikki toi terveisiä reissustaan. Oli hyvä tilaisuus, jonka jälkeen oli alakerrassa kahvitarjoilu.

Palattuamme kotiin katselin 20 km kävelyn Pekingin MM-kisoista. 

Söimme - lohta ja kasviksia.

Kävin aurinkoisella urheilukentällä 10.6 km "Kävelynomaisella" lenkillä. Ensin 3 km, jonka jälkeen pienet venyttelyt. 1 km, jonka jälkeen käveleskelin 6 km: 200 m hiukan lujempaa ja 200 m tavallista kävelyä. Näitä vuorotellen. Lisäksi 600 m "siirtymäkävelyjä". Jalassa pieni side.

Paluumatkalla kentältä tuli tekstiviesti velimieheltäni - Heimolta. Siinä luki: Oletko kuullut, että Mäntyluodossa on ollut tulipalo? Enpä ollut. Soitin hänelle. Kertoi tänään kuulleensa, että siellä oli palanut torstaina. Rakennuksille ei ollut tullut vahinkoa. Joku oli vastarannalta nähnyt tulipalon ja soittanut palokunnan, joka kävi sammuttamassa tulen. Mistäpähän olisi voinut syttyä? Sitä en ainakaan minä vielä tiedä. Huomenna meinaan mennä - jHs - käymään siellä Heimon kanssa.

Söimme iltapalaa ja joimme hopeateetä.

Jatkanpa lainausta:

"Antamisen tulisi olla henkilökohtaista

Antaminen on jokaisen kristityn etuoikeus ja velvollisuus, olipa hän nuori tai vanha, rikas tai köyhä. "Kunkin teistä on..." Antamisen tuomat edut on tarkoitettu jokaisen nautittavaksi.
Vuosia sitten tapasin erään henkilön, joka rakasti antamista. Oli ilmiselvää, että hän sai antamisesta suurta iloa. En ollut koskaan tavannut sellaista ihmistä. Kun tutustuimme paremmin, minulle selvisi, miten hänestä tuli iloisempi antaja. Hänen vanhempansa antoivat aikanaan runsaskätisesti tarvitseville ja opettivat lapsilleen saman tavan. Sen seurauksena hän nautti edelleen antamisesta tavalla, jonka vain harvat kokevat" (Howard Dayton, Rahoillasi on merkitys, Kuva ja sana 2011, s. 95).

Siunausta!

Ps. "Sentähden minä sanon teille: kaikki, mitä te rukoilette ja anotte, uskokaa saaneenne, niin se on teille tuleva. Ja kun te seisotte ja rukoilette, niin antakaa anteeksi, jos kenellä teistä on jotakin toistansa vastaan, että myös teidän Isänne, joka on taivaissa, antaisi teille anteeksi teidän rikkomuksenne" (Mark. 11:24,25).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti