20150825

25.8.

Tällekin aamulle - ja päivälle - sitä sinistä taivasta ja auringonpaistetta riitti. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia.Luin Jeremian kirjaa.

11:ksi menin helluntaisrukoushuoneelle Päivärukoushetkeen - 3 rukoilijaa.

Paluumatkalla Rukoushetkestä kävin kuumalla urheilukentällä 8.2 km "kävelynomaisella" lenkillä. 1 km jaksoissa, väleissä "minimaalista" venyttrelyä. Lopussa 2 km jakso. 1.2 km siirtymäkävelyjä "tavallisesti" kävellen.

Kävin urheiluhierojalla.

Söimme. Marja-Leena siivoillut tänään, yms.

Illalla alkoi pilveillä - joka sekin tuntuu mukavalta - onhan auringonpaistetta saatu aika pitkä jakso.

Lainausta edellisten päivien jatkoksi:

"Antamisen tulisi olla erillinen talletus

"Pantava syrjään rahaa..." Jos sinun on vaikea seurata sitä, paljonko annat, harkitse erillisen säästötilin avaamista. Kutsumme Bevin kanssa omaa säästötiliämme "Herran tiliksi". Voit yhtä hyvin varata tähän tarkoitukseen jonkin astian, johon laitat annettaviksi tarkoitetut rahat.
Palkitsevinta rahojen syrjään laittamisessa on ollut se, miten jännittävää on rukoilla, että Jumala ilmoittaisi meille muiden tarpeista ja että olemme voineet sitten vastata noihin tarpeisiin" (Howard Dayton, Rahoillasi on merkitys, Kuva ja Sana 2011, s. 95).

Siunausta!

Ps. "Rukoilkaa lakkaamatta. Kiittäkää joka tilassa. Sillä se on Jumalan tahto teihin nähden Kristuksessa Jeesuksessa" (1. Tess. 5:17,18).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti