20151114

14.11.

Lauantai. Emme hötkyilleet ylösnousun kanssa. Söimme hyvän - Marja-Leenan laittaman - aamupalan. Joimme kahvia. Luin Sefanjan kirjaa. M-L luki paikan hartauskirjasta tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. Harakoita oli ruokailemassa - valkoisissa paidoissaan ja mustissa frakeissaan - kymmenkunta lintujen ruokailupaikalla maassa. Oli kyllä pikkulintujakin ja oravakin. 

Valmistauduin huomiseen tilaisuuteen puhumaan. M-L imuroi. 

Terhi-Marja, Emilia ja Daniel saapuivat meille.

15.15 maissa lähdimme viidestään - M-L, Terhi-Marja, Emilia, Daniel ja mnä Hirvaskankaalle Elävät Kivet seurakuntaan klo 16 alkavaan Valkeus voittaa -tilaisuuteen. Puhumassa oli Timo Närhi. Kokoussarja kestää koko marraskuun - joka päivä on tilaisuus ja eri puhujia eri kristillisistä piireistä. Tilaisuuden jälkeen menimme vieressä olevalle ABC:lle, jossa minä söin pizzan ja lapset hampparit. M-L ja T-M eivät halunneet ottaa mitään.

Selvittyämme takaisin kotiin laitoin saunan lämmite ja tulen takkaan. Käytyäni löylyttelemässä itseäni valmistauduin huomiseen puhumiseen - klo 11 helluntaiseurakunnassa Saarijärvellä. 

Lainaukset jatkuvat edellispäivien malliin:

"Yritä elää yksinkertaisesti

Kaikki omaisuus vaatii aikaa, huomiota ja usein rahaa sen ylläpitoon. Liika tai vääränlainen omaisuus voi vaatia niin paljon aikaa, voimia tai rahaa, että se on haitaksi suhteillemme muihin ihmisiin tai herraan. Vaatimaton, yksinkertainen elämä on paras ympäristö, jossa meillä on riittävästi aikaa vaalia suhdettamme Herraan. Ensimmäinen Tessalonikalaiskirje 4:11-12 neuvoo: "Pitäkää kunnia-asiananne, että elätte rauhallisesti, hoidatte omat asianne ja ansaitsette toimeentulonne kättenne työllä, niin kuin olemme käskeneet. Näin te elätte ulkopuolistenkin mielestä nuhteettomasti ettekä tarvitse kenenkään apua" (Howard dayton, Rahoillasi on merkitys, Kuva ja Sana 2011, s.168).

Siunausta!

Ps. "Minä ja minun perheeni palvelemme herraa" (Joos. 24:15).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti