20151116

15.11.

Tänään on syntymäpäivä yhdellä tuntemallani henkilöllä - hän on parhaita tyyppejä joita olen elämäni aikana tullut tuntemaan. Vastuuntuntoa löytyy. Jumalan palvelemista matalalla profiililla - itsestään hän ei siinä asiassa halua tehdäö numeroa. Vilpitön sydän Jumalan ja ihmisten edessä. Sydän joka rakastaa totuudellisuutta, eikä halua vilpillisyyttä. Perhe on hänelle tärkeä - siihen panostetaan. Seurakunta on arvoasteikossa yläpäässä. On ilo tuntea sinut! On mukava seurata elämääsi - ja perheesi elämää! Herralla on sinulle - ja kauttasi muille - paljon annettavaa. Siksi Hän haluaa syventää työtään elämässäsi. Sydämelliset syntymäpäiväonnittelumme rakkaalle esikoisellemme - Tero, Jouko, Kristianille -Tampereelle! Iloitsemme sinusta!

Nousin sunnuntaihin hyvissä ajoin. Jatkoin valmistautumista puhumiseen päivän tilaisuudessa. Marja-Leena laittoi aamupalaa, jota nautimme ja joimme kahvia. Oli satanut lumiräntää yön aikana. Nurmikenttä oli aikalailla valkoisena. Luin Sefanhajn kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

10:ksi ajelimme M-L:n kanssa helluntairukoushuoneelle rukoushetkeen alakertaan. Taisi olla 7 rukoilijaa. 11 alkoi tilaisuus yläkerrassa. Sen johteli Rautasen Jussi hyvin. Ahon Maju lauloi Jussin säestyksellä. Puhuin. Ennen puhettani kuuntelimme kappaleen Ihmeinen risti, Vetelin tyttöjen laulamana - äänitteeltä Kiitetty olkoon Hän, joka on vuodelta 1978. Jatkoin samasta aiheesta kuin 25.10. puhuessani samassa paikassa. Jos haluat, voit kuunnella tuon 25.10. puheen, sekä tänään - 15.11. - pitämäni puheen netistä: UskoTV/Saarijärven helluntaiseurakunta. Sieltä löytyy myös paljon muiden pitämiä puheita, jotka on pidetty Saarijärven helluntaiseurakunnassa. Tilaisuuden jälkeen oli kahvitarjoilu alakerrassa. Kävimme "ryyppäämässä" kupilliset M-L:n kanssa ja kiirehdimme seurakuntatalolle, jossa oli menossa Israel-tilaisuus. Ennätimme loppua siitä seuraamaan. Vierailemassa oli Honkakarin pariskunta, joka tekee lähetystyötä Israelissa. He ovat Saarijärven ev. lut. seurakunnan lähettejä. Meille he ovat tulleet tutuksi avioliittotapahtumassa, jossa olivat yhtenä ohjaajapariskunnista. Rukouksin olemme heitäkin muistaneet yhteiskristillisessä Israel-rukousillassa - joka muuten on huomenillalla, eli ma. - Majakalla. Myöskin kotona olemme muistaneet heitä rukouksissa M-L:n kanssa.

Palailtuamme kokouksista kotiin lämmittelimme ruokia ja söimme. Timolta tuli viesti/kutsu tulla Terhi-Marjalle 16 aikaan. 

Menimme. "Terheille". "Timoilla" - olivat koko perhe - oli täytekakku mukana, ym. suuhunpantavaa. Halusivat näin juhlistaa Terhi-Marjan 10.11. ollutta syntymäpäivää. Mukava ele - ja mukava hetki. Tuli taas syötyä paljon sellaista, mitä ei olisi pitänyt syödä, koska se nostaa verensokeria.

Sytkyt - sydämelliset - nimpparionnittelumme toiselle parhaista miniöistämme, eli Pialle - Timon kullanmurulle - Janetten -päivän johdosta!

Tultuamme "kekkereistä" kotiin laitoin takkaan tulen. Sitten vaihdoin lenkkivaatteet päälle. Vihreä pipo päähän - silmille - ja menoksi urheilukentälle. +2 astetta. Sumupisarainen mukava sää. Vaariska teputteli 22 km lenkin, km-ajoin:  7.15., 6.57., 7.05., 6.49., 6.54., 6.39., 6.43., 6.27., 6.39., 6.25., 6.34., 6.11., 6.21., 6.09., 6.18., 6.09., 6.18., 6.07., 6.16., 6.05., 6.18., 6.10. Kokonaisaika oli 2.23.09. Ensimmäinen 10 km menin 67.53. Toinen 10 km 62.48.

Iltapalaa ja teetä.

Ja sitten se "vuolija" taas lainaa:

"Me olemme sodassa

"Kärsi sinäkin vaivaa niin kuin Kristuksen Jeesuksen kelpo sotilas. Ei kukaan sotilaana palveleva sekaannu jokapäiväisen elämän toimiin, jos haluaa, että päällikkö on häneen tyytyväinen" (2. Tim. 2:3-4). Sota-aikana ihmiset tekevät usein elämäänsä suuria muutoksia, jotta sota voitettaisiin. He säännöstelevät strategisesti merkittävien tuotteiden käyttöä. He kuluttavat vähemmän, jotta armeijalla riittäisi varusteita. Koska me olemme sotilaita, meidän tulee huolehtia siitä, ettemme antaudu liikaa tämän maailman huolille" (Howard Dayton, Rahoillasi on merkitys, Kuva ja Sana 2011, s. 168-169).

Siunausta!

Ps. "Jokainen valtakunta, joka jakautuu ja taistelee itseään vastaan, tuhoutuu, eikä myöskään kaupunki tai perhe kestä, jos sitä repivät riidat" (Matt. 12:25).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti