20151116

16.11.

Sellainen harmaa päivä. Noustuamme - eikä niin aikaisinkaan - söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Marja-Leena luki paikan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävin hakemassa 12 maissa Danielin koulun jälkeen meille. Hän ajeli pyörällä kotiin ja hyppäsi siitä kyytiini. Daniel söi välipalaa ja teki läksyjään.

Hain Emilian 13 maissa koulun jälkeen meille. Hänkin hurruutteli pyörällään kotiin ja siitä minun kyydissäni meille. Emiliakin söi välipalaa.

Söimme. Emilia teki läksyjään - niin kuin koululaisen pitääkin.

Sovin KYLÄILLAN Hännilän koululle torstaille 26.11. klo 18.30. Tervetuloa mukaan! 

"Rytysimme" Danielin ja Emilian kanssa sohvalla.

Terhi-Marja haki lapset meiltä töistä tullessaan.

16 jälkeen menimme kutsuttuina kylään Raimolle ja Marialle. Jutustelimme. Joimme kahvia ja söimme herkkuja. Rukoilimme yhdessä. Kiitos mukavasta vierailusta.

Kotiinpalatessamme kylästä tulimme kaupan kautta.

Sytyttelin takkaan tulen. Menin urheilukentälle hiljaiselle 10 km lenkille. Sellainen sumupisarainen sää. +2-3 astetta.

Iltapalaa ja teetä.

Lainausta:

"Tunnista vihollinen

"Emmehän me taistele ihmisiä vastaan vaan henkivaltoja ja voimia vastaan" (Ef. 6:12). Sodassa on viisasta käyttää tehokkaimpia aseita. Sielunvihollisen tavoite on kääntää huomiomme pois Kristuksen palvelemisesta. Sen hän tekee usein saattamalla meidät kiusaukseen palvella rahaa ja omaisuutta. Kuten olemme nähneet aiemmin, raha on Kristuksen rinnalla suurin kilpailija elämämme herruudesta. "Te ette voi palvella sekä Jumalaa että mammonaa" (Matt. 6:24).
Rahan palvelemista on usein vaikea huomata, koska rahan himoitseminen on synti, joka herättää kunnioitusta - taloudellisen menestyksen ansaan jäänyttä onnitellaan. Sen vuoksi pohdi rukoillen suhdettasi kristukseen ja rahaan" (Howard Dayton, Rahoillasi on merkitys, Kuva ja Sana 2011, s. 169).

Siunausta!

Ps. "En silti häpeä, sillä tiedän, keneen uskon, ja olen varma siitä, että hän kykenee varjelemaan sen, mikä on minun haltuuni uskottu, aina tulemisensa päivään asti" (2. Tim. 1:12). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti