20151127

27.11.

Tuuleskeli yöllä aikalailla - piti käydä pari kertaa tuossa 03 molemmin puolin laittamassa raskaampia painoja autotallin pressun alareuna-riman päälle, ettei kolkuttelisi. Noustuamme huomasimme kostean lämpöasteisen sään jatkuvan. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Sakarjan kirjaa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. 

12 maissa hain Danielin pyörineen koululta. Pyörän jätimme heidän pihaansa ja ajelimme meille.

Sytyttelin takkaan tulen.

13 maissa hain Emilian pyörineen koululta meille. Pyörän jätimme heille ja tulimme meille.

Tuli katseltua Maailmancuppia Rukalta, sprinttihiihtoja. 

Söimme M-L:n juuri paistamia lihapullia, höyrystimellä kypsytettyä naurista ja salaattia. Kahvia päälle - tai tarkemmin ajateltuna suuhun. 

Terhi-Marja haki lapsosensa töistä tullessaan.

Kävin hämärällä urheilukentällä 12 km "kävelynomaisella" lenkillä. Niin sitä sai taas laittaa kävelytossut jalkaan ja "käpötellä" sulalla urheilukentällä. "Pikkupisaraista" sumusadetta. +5-6.
Etenin km-ajoin 7.37., 7.15., 7.17., 6.55., 7.00., 7.12., 7.25., 7.10., 7.25., 6.43., 12.52., 7.37. 19 maissa palasin lenkiltä.

Kävin saunassa. Mukava oli loikoilla lauteilla kintut seinällä ja heitellä löylyä aina välillä kiville - vain se tietää, joka tykkää saunomisesta.

Söin iltapalaa ja join teetä. M-L askarteli mukavannäköisiä "paperitöitä".

Eiliten tuli Pialta mukava kuva M.L:n puhelimeen. Siinä leipoivat piparia yhdessä Timo, Milka, Miro ja Milena . Pia ei sillä kertaa kun oli puhelinkameran takana. Mukavaksi sen kuvan teki erityisesti se, että Milenakin siinä piparimuotilla painoi piparia kaulitusta piparitaikinasta. 

Vuolija jatkaa lainailujaan:

"MENESTYVÄTKÖ USKOVAT AINA TALOUDELLISESTI?

Monet kristityt omaksuvat jommankumman ääripään ajattelutavan. Toiset sanovat, että todellisen uskovan on oltava köyhä, koska ei ole mahdollista olla samaan aikaan rikas ja elää lähellä Jeesusta. Toinen, vastakkainen ääripää uskoo, että hyvä kristitty saa nauttia jatkuvaa taloudellista menestystä.
Toinen ääripää siis uskoo, että todellista uskoa voi esiintyä vain köyhyydessä. Edellä on kuitenkin jo todettu, että raha on moraalisesti neutraalia ja sitä voidaan käyttää joko hyvään tai pahaan. Vanhassa testamentissa Herra lupasi israelilaisille yltäkylläisyyden palkinnoksi kuuliaisuudesta, kun taas köyhyys oli seurausta tottelemattomuudesta. Viidennessä Mooseksen kirjassa 30:15- sanotaan: Minä olen tänään pannut teidän valittavaksenne elämän ja kuoleman, menestyksen ja tuhon. Jos te noudatatte Herran, Jumalanne, lakia, jonka minä teille nyt annan ja noudatatte hänen käskyjään, säädöksiään ja määräyksiään ... Herra, teidän Jumalanne, siunaa teitä." (jatkuu) (Howard Dayton, Rahoillasi on merkitys, Kuva ja sana 2011, s. 178).

Siunausta!

Ps. "Katso, hän tulee pilvissä, ja kaikki silmät saavat nähdä hänet, niidenkin, jotka hänet lävistivät, ja kaikki maan sukukunnat vaikeroitsevat hänen tullessansa. Totisesti, amen" (Ilm. 1:7 ja Sak. 12:10; Ps. 22:16).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti