20151108

7.11.

Kostea sumusateinen päivä. Noustuamme siihen meni Marja-Leena kylälle kauppa-asioille. Söin aamupalaa ja join kahvia. Luin Habakukin kirjaa. 

M-L:n palattua kaupasta ajelin Timolle rankakasan ja sirkkelin ääreen. Välillä Timo kutsui syömään - oli Milenan kanssa kahdestaan kotosalla - ja kahville. Hyvälle maistui. Ennen poislähtöä joimme vielä kahvit. Sen verran puut märkiä ja kosteutta ilmassa, että hanskat koko päivän "kuin sylttyä". 

Palattuani kotiin 16.30 jälkeen vaihdoin heti lenkkivaatteet ylleni ja ajelin urheilukentälle. M-L oli tänään laitellut ruokaa ja leiponut huomiseksi. 10 km hiljaisen "kävelynomaisen" lenkin tein kentän hämäryydessä. Mukava sää. +7 astetta. Samaan aikaan oli viereisessä kaukalossa lätkämatsi Saarijärven ja Karstulan välillä. 

Kävimme saunassa.

Iltapalaa ja teetä.

Katsoin - M-L:kin aikoi, mutta ei sitten katsonutkaan, kun kesti niin myöhään - elokuva Autolla Nepaliin.

Lainailu jatkuu:

"Riippuvuus rukouksesta

Arvokkaimpia asioita, joita voit lapsillesi opettaa, on johdatukden ja huolenpidon pyytäminen Herralta. Herra haluaa osoittaa olevansa läheisesti mukana meidän jokaisen elämässä. Eräs tapa, jolla Hän sen tekee, on rukouksiimme vastaaminen. Hyvinvoivassa yhteiskunnassamme jätämme usein tämän tilaisuuden käyttämättä. Voimme tehdä ostoksia tai maksaa laskuja ilman, että rukoilemme Herraa antamaan sen. Tarvitsemme luovuutta siinä, miten voimme kokea Jumalan todellisuutta rahankäytössämme, ja meidän tulee huolellisesti opettaa sitä lapsillemme" (Howard Dayton, Rahoillasi on merkitys, Kuva ja Sana 2011, s. 149).

Siunausta!

Ps. "Älköön toteutuko minun tahtoni, vaan sinun" (Luuk. 22:42).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti