20151102

2.11.

Aurinkokin koetti aamulla paistaa - mukavannäköinen atmosfääri kun noustessan loisteli puihin. Noustuamme söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Miikan kirjaa. Marja-Leena luki paikan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. 

Ajelin Timolle sahailemaan rankoja pätkiksi. Sielläkin vielä kahvit ryyppäsin mentyä. Milena pikku-neiti se vaan on hauska. Haimme Timon kanssa sirkkeli/halkomakoneyhdistelmän naapurista - heillä kun on yhteinen sellainen. Siinäpä sitten sirklasin. Välillä syötiin kunnon ruuat ja kahvit päälle. Sen jälkeen jatkoin pätkimistä. Timollakin oli tänään vapaapäivä - rakenteli liiteriä siinä sirkkelin vieressä. Pimeän laskettua ajelin kotiin. 

Laitoin takkaan tulen ja kantelin puitasisälle. M-L neuloi sukkia. Ryyppäilin kahvit. Emilia ja Daniel tulivat tänään pyörillä meille koulusta. Taisipa se mummikin heidän kanssaan punaisella "mankelillaan" veivata. 

Kävin 10 km "kävelynomaisella" lenkillä - hiljaisella - pimeällä urheilukentällä - tai paremminkin hämärällä. Taivaan tähtien alla sai vaariska köpötellä. 

Palattuani lenkiltä oli M-L seuraamassa TV7 Plussasta netin kautta hyvää rukouspalveluohjelmaa - rukoiltiin ihmisten rukousaiheiden puolesta. Minäkin seurasin sitä hikisenä loppuun asti, kun en malttanut mennä suihkuun.

Iltapalaa ja teetä.

Päivän lainaus:

"1. Sovi päivittäiset hoidettavat kotityöt

Paras tapa, jolla lapsi oppii tekemään työtä uskollisesti, on totuttaa hänet tekemään päivittäisiä kotitöitä.. Esimerkiksi tyttäreni vie roskat ja hoitaa tiskit ja poikani siistii lattiat" (howard Dayton, Rahoillasi on merkitys, Kuva ja Sana 2011, s. 146).

Siunausta!

Ps. "Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu" (Ps. 23:1). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti