20151101

31.10.

Lokakuu - se alkaa olla siinä. Historiassa. Pulkassa. Lauantai. Pyhäinpäivään noustiin - eikä niin aikaisinkaan. Harmaa päivä. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia kaikessa rauhassa. Kuuntelimme radiosta hengellistä tilaisuutta - adventistien. Hyvä. Taisi olla ihan "tavalliselta kanavalta". Luin Miikan kirjaa. Marja-Leena luki tälle päivälle tarkoitetun kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. 

Hommailin ulkona erästä hommaa. M-L neuloi sukkia. Niitä kun yhden infon mukaan tarvitseisi isoja miesten villasukkia pakolaisille täällä Saarijärvellä. 

Laitoin takkaan tulen. 

Söimme - uunissa paistettua lohta ja salaattia. Kahvia tietenkin. Kynttilät ja tuikut paloivat.

Kävin pimeällä urheilukentällä 10 km yhtäjaksoisella, "kävelynomaisella", lenkillä. Vähän nopeutuvalla vauhdilla menin. Aikaa seurasin 2 km jaksoissa: 1-2 km, 15.02 min. (7.31 min/km), 3-4 km, 13.48 min. (6.54 min/km), 5-6 km, 13.25 min. (6.42 min/km), 7-8 km, 12.59 min. (6.29 min/km), 9-10 km, 12.36 min. (6.18 min/km). Lämpötila +7. Hyvä lenkkisää. Mukava oli palata lenkiltä kotiin, kun kynttilät ja jouluiset valot loistivat oven ulkopuolella.

Iltapalaa ja teetä.

21 alkaen seurasimme Ilta conference 2015 -tilaisuutta - nuorten - puolille öin Seinäjoen helluntaiseurakunnasta. Hyvä.

Joskopa vähän lainausta:

"Velka

On tärkeää opettaa rahan hinta ja se, miten vaikeaa velkoja on maksaa pois. Dick Getty lainasi pojalleen ja tyttärelleen rahaa polkupyörän ostoon. Dick laati lainasopimuksen, jossa oli velan takaisinmaksuaikataulu. Hän nimesi myös velasta perittävän koron. Kun pitkä ja vaikea velan takaisinmaksuprosessi oli päättynyt, koko perhe juhli sitä "lainapapereiden polttamisseremonialla". Dick kertoi, että lapset ovat arvostaneet noita pyöriä enemmän kuin mitään muuta omaisuuttaan ja että he ovat vannoneet välttävänsä velkaa tulevaisuudessa" (Howard Dayton, Rahoillasi on merkitys, Kuva ja Sana 2011, s. 145).

Siunausta!

Ps. "He olivat kaikki alati pyhäkössä ja ylistivät Jumalaa" (Luuk. 24:53).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti