20151104

4.11.

Heräsin hyvissä ajoin. Söin aamupalaa ja join kahvia. Luin Miikan kirjaa. Sytytin takkaan tulen - Marja-Leena hoiteli lämmityksen loppuun kun nousi.

Ajelin mukavassa säässä Höytiän "kotien korpeen, peurojen poluille" jälleen. Autossa oli ajellessa hyvä rukoilla ja ylistää Herraa. Menin rantteelle jatkamaan rangantapaisten pätkimistä.ja halkomista. Välillä sai "ruotiukko" rantteelta kutsun syömään ja kahville. Timo lähtikin sitten kohta töihin - minä rantteelle. 16 maissa Pia taas tuli kutsumaan - teki kädellä juomaliikettä - kahville. Milenan kanssa "kuurupiiloa" leikittiin. Aika veitikka pieni "tytön tyllerö". Lähdinkin kahvilta ajelemaan kotia kohti.

Kotonakin piti vielä kahvit juoda - M-L oli leiponut pullaa.

19:ksi ajelin Jesaja 62 -rukousiltaan helluntairukoushuoneelle - Israel-rukousilta. Rautasaaren Kati johteli. Toikkasen Pentti jaRaija laulattivat ja lauloivat. Turusen Mika puhui Jerusalemista - sitä kyllä passasi kuunnella.

Palattuani kokouksesta vaihdoin lenkkivaatteet päälle ja menin urheilukentälle 10 km "kunhan että nyt jonkinlaiselle", "kävelynomaiselle", lenkille. Jääkiekkokaukalon valot sammuivat kun menin. Kentällä oli silloin pimeämpää, mutta katu-, ym. valot ympäristöstä antoivat sopivasti valoa. 7.01. - 8.03 min/km-haarukassa oli "hiipimiseni" vauhti tällä kertaa. +4-5 lämpötila. Taivas oli kauniisti runsastähtinen. 22.35 tulin lenkiltä. Lienee Timokin ollut Höytiän suunnalla myöhään lenkillä töiden jälkeen.

Iltapalaa ja teetä.

Jatkoa lainauksiin:

"3. Lisäansioita kotitöillä

On hyvä rohkaista lapsia tekemään ylimääräisiä kotitöitä rahan ansaitsemiseksi. Hyvä peukalosääntö on maksaa lapselle oikeudenmukaista palkkaa työstä, johon olisit voinut palkata ulkopuolisen. Jos esimerkiksi auto kaipaa pesua ja tyttäresi tarvitsee ylimääräistä rahaa ja on halukas pesemään sen, anna hänen tehdä se. Voit maksaa ennemmin hänelle kuin tuntemattomalle autopesulan työntekijälle" (Howard dayton, Rahoillasi on merkitys, Kuva ja Sana 2011, s. 147-148).

Siunausta!

Ps. "Jokainen hyvä anti ja jokainen täydellinen lahja tulee ylhäältä, taivaan tähtien Isältä" (Jaak. 1:17).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti