20160412

12.4.

Marja-Leena kävi aamusta Danielin kanssa kylällä, tk:ssa. Nousin, ennenkuin hän tuli kotiin.
Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Apostolien tekoja. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Ajelin 11:ksi helluntairukoushuoneelle Päivärukoushetkeen - 7 rukoilijaa. Ajoin sieltä suoraan hakemaan Danielin koulusta meille.

Söimme - oli hyvää lihakeittoa, joka oli keitetty kukkakaaliin ja porkkanaan. 

Katselin vähän, että mitä sitä vastailee huomenna Serviisissä ihmisten esittämiin kysymyksiin.

Sytyttelin tulet takkaan.

14 maissa hain Emilian koulusta meille.

Olimme vähän ulkona. M-L haravoi talonedustaa. Daniel kärräsi ainakin yhden kottarillisen roskia pois. Heittelimme "frispiitä" Emilian ja Danielin kanssa - heillä kun on sellaiset isot ja keveät. Kuulaakin vähän työnnettiin, potkittiin palloa ja heitettiin tikkaa - ei lintua kuitenkaan millään eikä mihinkään.

Kahviakin piti juoda.

Terhi-Marja haki lapset töistä tullessaan.

Menin M-L:n kyydissä kylälle. Entiseltä Essolta kävelin urheilukentälle, jossa tein 10 km "kävelynomaisen" lenkin. Hiukan venyttelinkin. + 10 kun menin, + 7-8 kun tulin. Kävellen tulin urheilukentältä kotiin. Yhteensä lenkille kertyi mittaa 15.5 km. 

Palattuani kotiin iltapalaa ja teetä. 

Tänään on ollut aurinkoistakin, mutta hiukan on satanut vettäkin.

Haluatko tulla mukaan SAARIJÄRVI RUKOILEE -rukousyhteyteen?

SAARIJÄRVI RUKOILEE -illassa, la. 9.4.2016., Vanhalla kansakoululla, liittyi mukaan tähän RUKOUSVIESTI -yhteyteen yli 30 henkeä. Tarkoituksena on, että Saarijärvellä olisi voimakas rukousrintama rukoilemassa - rukousrintama, joka muodostuisi eri seurakuntiin, järjestöihin, herätysliikkeisiin, jne. kuuluvista uskovista. 
Rukousviesti -yhteyden kautta on hyvä viestittää nopeasti rukousaiheita, sekä myöskin vaikkapa koota "joukot" nopeasti yhteen paikkaan  rukoilemaan.
Jos sinua kiinnostaa tulla mukaan yhteiseen rukousrintamaan, niin lähetä nimesi, s-postisi, tai postisosoitteesi ja puhelinnumerosi esim. seuraavanlaisten kanavien kautta: jouko.kuusjarvi@gmail.com Puh. 040-0206858 (Jouko Kuusjärvi), tai postitse Jouko Kuusjärvi, Rajalantie 12.b. 43100 SAARIJÄRVI.
Nyt on aika rukoilla!

Jatkoa eiliseen:

"Kuinka minä sitten saisin kuria aikaan ajatusmaailmassani? Ajatuksethan ovat kuin villit linnut ja pelästyneet kanat; mitä enemmän minä niitä hillitsen ja hätistän, sitä sekapäisemmiksi ja hurjemmiksi ne tulevat.

Tämä on kyllä totta. Ja kaikki negatiivinen taistelu syntiä vastaan on alusta alkaen tuomittu epäonnistumaan. Mutta anna Jeesuksen Hengen vallata ajatusmaailmasi, anna hänen täyttää sinut hehkuvalla rakkaudella häntä ja hänen työtänsä kohtaan, niin tulet kokemaan, että on ihmeellisen totta, mitä Paavali kirjoittaa Filippiläiskirjeen neljännessä luvussa: "Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa." Sinä saat kuria sieluusi, ja siitä lähtien sinä olet valmis käymään työhön käsiksi silloin, kun Herra sinua tarvitsee.

Se, että Jumala on meihin tarttunut, merkitsee aivan yksinkertaisesti sitä, että Jumala meitä kokonaan hallitsee.

Jouduttuamme hengellisesti Jumalan valtaan alamme myös tuntea aivan uudenlaista myötätuntoa lähimmäisiämme kohtaan. Me alamme heitä rakastaa niin, että sen itsekin selvästi tajuamme" (Frank Mangs: Kristitty sielujen voittajana, s. 52-53, Kristillinen Kirja- ja Musiikkikustannus KKJMK OY 2008. Kirja ilmestynyt aikaisemmin 1948 Suomen Lähetysseuran kustantamana).

Siunausta!

Ps. "Herra kutsui Samuelia. Hän vastasi: "Tässä olen!" (1. Sam. 3:4).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti