20160414

14.4.

Noustuani laittelin aamupalaa ja keittelin kahvia. Marja-leena oli jo aikaisemmin mennyt verikokeisiin. Aurinko paistoi siniseltä taivaalta. Yöllä oli ollut pakkasen puolella. Ilma ei ollut kovin lämmin. Luin Apostolien tekoja. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Perkasimme - siivosimme - muikkuja kaksi kiloa. 

13 maissa kävin hakemassa Emilian ja danielin koulun jälkeen meille. Pyörillään ajelivat heidän kohdalleen ensin.

14:ksi vein Danielin takaisin koululle - siellä oli hänellä kitaransoitto-opetusta. 

Söimme paistettuja muikkuja, höyrystimellä kypsytettyä parsaa, salaattia, avokadoa, kuumennettua sipulia.

Olimme Emilian ja Danielin kanssa ulkona auringossa. Potkimme Emilian kanssa palloa maaliin, kun Daniel oli maalivahtina - ja maalivahtihan hän onkin.

Terhi-Marja kävi töistä tullessaan hakemassa lapset. 

Tein ilmoituksen seuraavasta KYLÄILLASTA - siitä, josta on infoa tuossa oikeassa reunassa.

18:ksi kävelin - ihan "tavallisen ihmisen kävelyä" - Vapaakirkkoon, jossa oli mukana tilaisuudessa Miika Auvinen, Open Doors Finland -järjestöstä. Järjestö tekee työtä vainottujen kristittyjen hyväksi yli 60:ssä maassa. Työn aloittaja on Veli Andreas - joka on nyt jo 87 v ikäinen. Hänen työstään kertoo mm. kirja: Piikkilanka ei pidätä, jota kymmeniä vuosia sitten tuli luettua. 350 miljoonaa vainottua kristittyä on maailmassa tällä hetkellä - veljiämme jasisariamme. Kävelin tilaisuuden jälkeen hissukseen kotiin - eikä tullut hiki. Taivaalla oli yhä kirkkaammaksi käyvä puolikuu. Sää kylmeni - muutama aste pakkasta jo 23 jälkeen. Kävelylenkkiä tuli kokousmatkalla yhteensä n. 11 km.

Palattuani kotiin sytyttelin tulen takkaan.

Laitoin iltapalaa ja teetä.

Lueskelin vähän saarijärveläisen Matti Vuorenmaan kirjaa: Juoksijan tie. Matti on minullekin tullut tutuksi. Kun kuulin, että Terhi-Marja menee tänään hakemaan jotakin kirjaa kirjastosta, pyysin häntä tuomaan tuon em. kirjan. Kova on Matin maraton-ennätys - 2.15. Sillä irtosi Japanissa Kioton maratonin voitto.

M-L oli tänään illalla reissussa naisporukan kanssa Keuruulla suosituksi tulleessa naistenillassa. Saapui 23 jälkeen kotiin.

"Lähemmä, oi Jeesus, sinua.
lähemmä sä vedä minua,
lähemmä kuin ennen aina vain,
lähemmä, oi Herra, ainiain!" (L. S. Hengell. laul. ja virr.).

Siunausta!

Ps. "Tähän asti on Herra meitä auttanut" (1. Sam. 7:12).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti