20160426

26.4.

Päivä on ollut sateinen. Noustessamme oli + 2 ja risat. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Roomalaiskirjettä. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

M-L meni Höytiälle hoitamaan pientä-Milenaa 12:ksi.

Kävin M-L:n pyörällä vastassa Danielia koulusta 12 maissa. Tulimme meille. Eipä ole tullut pyörällä ajeltuakaan kymmeniin vuosiin. 13 maissa ajelin taas koululle - nyt Emiliaa vastaan. Molemmilla reissuilla satoi. Päästyämme meille lähdimme pyörillä Emilian ja Danielin kanssa kylälle - Halpa-Halliin syömään. Satoi. Lapset ottivat hampurilaisaterian, minä söin seisovasta - nyk. nouto. 15.30 jälkeen olimme takaisin meillä. Terhi-Marja jo odotteli töistä tultuaan lapsosiaan. Tuli ajelluksi pyörällä n. 22 km tänään.

Laitoin takkaan tulen. Lueskelin vähän kirjaa. Pian saapui M-L:kin Milenan hoitoreissultaan.

Kävin urheilukentällä 8 km "kävelynomaisella" lenkillä. 5 + 2 + 1 km. Toiseksi viimeisen km:n vain kävelin alle 7 min. Satoi aikalailla - ja sehän kasteli - mutta mukava oli olla lenkillä. Palatessani kotiin oli yli + 6 astetta.

Kävin saunassa. Kylvin vastalla.

Söimme iltapalaa ja joimme teetä.

"Jeesus Kristus kuoli koko maailman puolesta. Hänen verensä vuosi jokaisen syntisen tähden maan päällä, joka huutaa Häntä. Mutta "kuinka he huutavat avuksi sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet?"

"Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta."

Sinä ja minä olemme todistajia, ääniä, julistajia, välikappaleita, joiden kautta tämän maailman täytyy "kuulla" evankeliumi. Kristus elää ja vaikuttaa meidän kauttamme.

Lähetyskäsky oli viimeinen määräys, jonka Jeesus meille antoi. Se ei ollut ehdotus, se oli käsky..." (T. L. Osborn: Sinne missä ihmiset ovat, s. 84. Ristin Voitto 1970).

Siunausta!

Ps. "Ihminen ... elää vähän aikaa" (Job. 14:1).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti