20160417

17.4.

Laittelempa heti tähän alkuun informaatiota rukousasiasta:

SAARIJÄRVI RUKOILEE - KAIKKIEN YHTEINEN RUKOUSRINTAMA

"Jos te pysytte minussa ja minun sanani pysyvät teissä, niin anokaa, mitä ikinä tahdotte, ja te saatte sen"
( Jeesus, Joh. 15:7 ).

"Voit tehdä muutakin kuin rukoilla sen jälkeen kun olet rukoillut, mutta et voi tehdä enempää kuin rukoilla, kunnes olet rukoillut. -- Rukous on voittolyönnin iskemistä -- palvelu on tulosten keräämistä"
( S. D. Gordon ). 

Sydämelleni on laskettu, että meidän on saatava syntymään Saarijärvelle yhteinen rukousrintama. Asia on erittäin tärkeä. Nyt on aika rukoilla. Jumala rakastaa sitä, että rukoilemme yhdessä - henkilökohtaisen, oman seurakuntamme, ym. rukouksen lisäksi.

Kutsun sinua mukaan yhteiseen rukousrintamaan! Meitä on jo kymmeniä "ilmoittautunut" mukaan. Raamattu ja historia opettaa, että yhteisellä rukouksella - ja kaikella rukouksella - on valtavan suuri merkitys.

Voidaksemme jakaa rukousaiheita, infoa rukoustilaisuuksista, ja rohkaista toisiamme rukouksessa, tarvitsemme sitä varten yhteystietoja, ollaksemme yhdessä toimivana rukoilijoiden rintamana.

Halutessasi mukaan yhteiseen rukousrintamaan, lähetä NIMESI, S-POSTIOSOITTEESI JA  PUHELINNUMEROSI, TAI POSTIOSOITTEESI JA PUHELINNUMEROSI 
seuraavilla vaihtoehdoilla:

jouko.kuusjarvi@gmail.com
tai
Puh. 040-0206858 (Jouko Kuusjärvi)
tai
Jouko Kuusjärvi
Rajalantie 12.B
43100 SAARIJÄRVI

Rukousterveisin
Jouko Kuusjärvi

Ps. Voit antaa asiasta infoa toisillekin ja kutsua mukaan rukousrintamaan.

Se oli sunnuntaiaamu johon saimme heräillä tänään. Söimmeaamupalaa ja joimme kahvia. 10:ksi ajelimme Marja-Leenan kanssa helluntairukoushuoneelle. Minä menin alakertaan rukoushetkeen, M-L meni vielä takaisin kylälle, lut. kirkkoon. Halusi mennä kuuntelemaan sinne puhujaa, joka oli Hengen uudistus kirkossamme -yhdistyksestä. Meitä oli kymmenkunta rukoijaa alakerrassa.

11 alkoi tilaisuus yläkerrassa. Sen johteli Niko Ilola. Mika Yrjölä puhui. Sonja Lampinen lauloi kitaran säestyksellä. Hyviä lauluja. Väkeä oli hyvin. Kokouksen jälkeen oli alakerrassa kahvitarjoilu.

Kokouksen aikana oli alkanut sataa vettä. Tulimme kaupan kautta kotiin. laitoin ensitöikseni takkaan tulen.

Söimme hyvää ruokaa.

Terhi-Marja, Denis, Emilia ja Daniel kävivät. Joimme kahvit, yms.

Kävin urheilukentällä 10 km "kävelynomaisella", rauhallisella, lenkillä - 7.30 min molemmin puolin/km-vauhtia. Satoi vettä. Oli mukava lenkkisää kuitenkin. 

lenkin jälkeen kävin saunan löylyissä.

Söimme iltapalaa ja joimme teetä.

Mummin älypuhelimeen tuli kuvia urheilijoista - Aaro Teronpojalla oli iso pokaali kädessään toisessa ja toisessa koko voittajajoukkue. Olivat voittaneet turnauksen finaalin rangaistuslaukauskisan kautta. Onnittelut Aarolle - voittajajoukkueen maalivahdille!

"Jumala muovaa maailmaa rukouksella. Mitä enemmän rukoilua maailmassa on, sitä paremmaksi maailma tulee, sitä väkevämmiksi tulevat pahaa vastustavat voimat. -- Jumalan pyhien rukoukset ovat taivaan osakepääomaa, jolla Jumala jatkaa suurta työtään maan päällä. Jumalan asia edellyttää elääkseen ja menestyäkseen rukousta" (E. M. Bounds).

Siunausta!

Ps. "Isäsi, joka salassa näkee, maksaa sinulle" (Matt. 6:18).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti