20160422

22.4.

Perjantai. Muistatko, missä kirjassa oli Setä-Perjantai? Noustuamme oli aurinkoista. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Roomalaiskirjettä. Marja-Leena kävi hakemassa Emilian ja Danielin meille, kun olivat vielä kipeitä, eivätkä koulussa.

11:ksi ajelin helluntairukoushuoneelle Päivärukoushetkeen - 5 rukoilijaa. 

Lyhyen hetken satoi luntakin tänään.

M-L valmisteli tarjoiluja illan tilaisuuteen. 

Söimme tänäänkin lounasaikaan. 

16.30 maissa kannoimme tarjoilutarvikkeet autoon, haimme Salmen kyytiin ja ajelimme 17:ksi Hännilän koululle., jonne oli tälle illalle ilmoitettu klo 18:ksi "On Yksi Nimi ylitse muiden... KYLÄILTA. 8 henkeä meitä oli siinä. Johtelin tilaisuuden. Lauloimme laulumonisteesta jonkin laulun Rautasen Jussin säestyksellä. Kuusjärven Timo lauloi muutamaan otteeseen omia laulujaan - aivan erinomaisia lauluja. Soisi niiden leviävän ihmisten tietoisuuteen. Lauloimme myös Lauluja Jeesuksesta -vihkosesta Lehtomäen Teemun kitarasäestyksellä - taisi siinä Timokin soitella mukana. Lahtomäen Matti oli myös vastuissa. Pitkäsen Paavo ja Lehtomäen Teemu käyttivät henkilökohtaiset puheenvuorot. Puhuin vähän lopussa. Illassa oli "punaisena lankana" sanoma meille kaikille paikalla olleille. Lopuksi joimme M-L:n tarjoamat kahvit - ja tarjoilut olivat hyvät. Sydämelliset kiitokset jokaiselle vastuissa olleille! Jatketaan evankeliumin työtä!

Vietyämme Salmen kotiin - ja kotiuduttuamme itse - laitoin tulen takkaan. M-L huomasi, että kokouspaikkaan oli jäänyt yksi tarjoilulaatikko jääkaappiin. Soitto sinnepäin ja niin olin 15 min. päästä koululla takaisin. Jäi vain sellainen maku, että ei tainnutkaan vahingossa jäädä se sänpylälaatikko sinne jääkaappiin - sain nimittäin puhua yhden ihmisen kanssa elämän tärkeimmästä kysymyksestä - pelastuksesta. 

Palattuani kotiin iltapalaa ja teetä.

"... Entä keneltä Jumala voi vaatia enemmän? Hän ei ole ikinä sanonut: menkää te syntiset minun huoneeseeni, jotta pelastuisitte, sillä muuten te kuolette." Hän sanoi sen sijaan: Menkää (uskovat)... ja saarnatkaa... kaikille luoduille."

Lähetyskäsky on elämäni sisältö. Se riittää täysin kutsumukseksi. Se on sinunkin tärkein tehtäväsi, - mikäli uskot Jeesukseen Kristukseen. Hän todistaa sinun kauttasi..."

... Henkilökohtainen sielujen voittaminen on Jumalan käsky, joka tarkoittaa jokaista kristittyä maan päällä. Se on tehtävä, joka pakottaa kristityn lähtemään katselijan paikalta, se tekee tavallisesta maallikosta Pyhän Hengen välikappaleen, se nostaa hänet pelkkien "sanan kuulijoiden" joukosta. Kristitty joutuu äkisti astumaan areenalle, ja hänestä tulee "sanan tekijä" (T. L. Osborn: Sinne missä ihmiset ovat, s. 41, Ristin Voitto 1970).

Siunausta!

Ps. "Ihmisen Poika on tullut etsimään ja pelastamaan sitä, mikä kadonnut on" (Luuk. 19:10).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti