20160421

21.4.

Noustuamme söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Pihalle näkyi ilmestyneen lumihärmää, joka suli pian. Marja-Leena kävi hakemassa Emilian ja Danielin meille - olivat molemmat kipeitä. Luin Roomalaiskirjettä. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

M-L kävi kylällä kauppa-asioilla.

Molemmilla - lapsilla - oli leikkikalulaatikot mukanaan. M-L pääsi myös kosmetologin pukille - Emilia ehosti, suorastaan maskeerasi mummin miltei tuntemattomaksi.

Kirjoittelin laulunsanoja huomista tilaisuutta varten.

Söimme. Keittelin kahvia.

Terhi-marja kävi hakemassa lapset kotiin.

Kävin "kävelynomaisella" lenkillä aurinkoisella urheilukentällä. Aluksi menin hissukseen 5 km, välillä vähän venyttelinkin. Jatkoin 20 x 100 m vedoilla. Lopuksi kävelin 1 km 7 min.

M-L lämmitteli takkaa.

Katselimme TV7:n arkistosta M-L:n kanssa Trilogia Jumalan ihmeistä ohjelmaa. Ollessani lenkiltä sain lehtomäen Tepolta viestin, että olinko siinä. Kyllä olin. Aikoinaan olin hasstateltavana - silloin Yli-Vainion aikaan - He saivat uuden elämän -elokuvassa. Sitä haastattelua tosin siinä ei ollut - oli vain pieni pätkä, josta miehen tunnisti.

Iltapalaa ja teetä.

Huomenna on sitten KYLÄILTA Hännilän koululla klo 18. Tuossa oikeaqssa reunassa on infoa tilaisuudesta. Tervetuloa mukaan!

"Elämä on lyhyt.
Näin totesi kirjailija, kuningas Daavid 3000 vuotta sitten. 

Elämän hienoimpiin hetkiin kuuluu se hetki, kun me ymmärrämme, miksi me olemme syntyneet ja mikä on meidän tehtävämme.

Erään suuren seurakunnan johtava pastori ilmaisi asian sanomalla, että elämä on väliaikainen toimeksianto.

Hän selitti, että ikuisuuteen verrattuna elämä maan päällä on äärettömän lyhyt.. Maa on meille vain väliaikainen asuinpaikka. Emme viivy täällä kauan.

Daavid rukoili: "Herra opeta minua ajattelemaan loppuani, ja mikä minun päivieni loppu on, että ymmärtäisin, kuinka katoavainen minä olen" (Ps. 39:5)

... Meidät on lähetetty ihmisten keskelle olemaan Jeesuksen edustajia. ...

... Elämämme missio on olennainen osa elämäämme Jumalan kunniaksi. Miksi sitten missiomme on niin tärkeä?

Ensiksi, se on jatkoa Jeesuksen missiolle tässä maailmassa. Toiseksi, on suuri etuoikeus olla Kaikkivaltiaan Jumalan asialla ja palveluksessa. Missio antaa elämällemme tarkoituksen. Missiollamme on myös iankaikkinen merkitys ja kosketuspinta toisten elämään, sillä me vaikutamme ihmisten ikuisuuskohtaloon.

Jumalan antama missio sinulle ja minulle on maailman arvokkain. Sen suurempaa missiota ei ole" (Hannu Haukka, Itäportti, Kristillisen medialähetystyön erikoislehti, Huhtikuu 2016, nro 2. s. 3.).

Siunausta!

Ps. "Mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman, mutta saisi sielullensa vahingon?" (Matt. 16:26). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti