20160407

7.4.

Heti aamusta, sovittuun aikaan, soitteli lääkäri verikokeistani, joissa tässä vähän aikaa sitten käväisin. Oli suotuisa laskusuunta "verenpitkässäsokerissa" kääntynyt toiseen suuntaan. Seuraava vaihe - jos ei muuten apua löydy - on insuliiniin siirtyminen. Vielä ehdottelin, että josko koettaisin ruokavalioon kiinnittää enemmän huomiota. Niin sitten sovittiin, että tuonne heinäkuuhun katsotaan, mitä tapahtuu. Sitäkään kun ei tiedä kuinka tuon poisleikatun haiman jäljellejäänyt "nystyrä" siellä pelittää. 

Vielä menin sänkyyn soiton jälkeen - ja unikin tuli. 

Nyt on rukouspiirissä, joka järjestää la. 9.4. klo 19 olevan SAARIJÄRVI RUKOILEE -illan, menossa rukous- ja paastoviikko, jossa pyydetään Jumalan siunausta illalle. Eihän sitä rukoustilaisuutta järjestetä vain sen tilaisuuden vuoksi, vaan siksi, että saataisiin rukousvastauksia. Ne koituvat Jumalan kunniaksi ja ihmisille siunaukseksi. Tervetuloa mukaan iltaan! Pyydä ystäviä mukaan! Infoa tuossa blogijutun oikealla puolella.

Luin Apostolien tekoja. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. Aamulla satoi aikalailla.

Poljeskelin kuntopyörää 30 min.

13 maissa hain Emilian ja Danielin heidän kohdaltaan meille koulun jälkeen. Välipalan jälkeen vein Danielin kitaroineen koululle takaisin kitaransoittotunnille. Odottelin siellä sen aikaa. 

Menivät meillä pihalle leikkimään myöhemmin lapset.

Terhi-Marja kävi töistä tullessaan hakemassa lapsensa meiltä - suunnittelivat menevänsä keräilemään tyhjiä pulloja ja tölkkejä.

Kävin kylällä. Jaoin kutsuja lauantain SAARIJÄRVI RUKOILEE -iltaan. Sen jälkeen menin ensimmäistä kertaa tälle kevhäälle tallustelemaan urheilukentän punaiselle radalle. Se on melkein jo kokonaan sula - pieni pätkä etusuoran alussa on vielä luminen. Satoi vettä. 5.2 km kävelin rauhallisesti - vähän niinkuin enemmän tekniikkaan huomiota kiinnittäen. 

Palattuasni lenkintapaiselta, poljeskelin 30 min. kuntopyörää.

Kävin saunan löylyissä.

"Mikä tekee tulitikun niin vaaralliseksi? Ei se ole puuaine eikä rikkikärki, vaan se on tuli. Sammunut tulitikku voidaan jopa pistää ruutiin ilman vähäisintäkään räjähdyksen pelkoa.

Miksi muutamat ihmiset tulevat niin vaarallisiksi pimeyden voimille? Vapiseeko saatana puhtaan opin ja suurien sanojen edess?

Ei koskaan!

Mutta hän vapisee sen ihmisen edessä, jota hallitsee elävä Kristus. Pahat henget pakenevat ja heidän uhrinsa pääsevät vapaiksi. Jumalan valtaamine sielujen palavien rukousten voiman ja rehellisen todistuksen voiman tieltä. ... Jumalan sytyttämänä olet sytyttävä muita, mutta jos hehku sielustasi sammuu, sinä olet yhtä vaaraton kuin sammunut tulivuori" (Frank Mangs: Kristitty sielujen voittajana, Kristillinen Kirja- ja Musiikkikustannus KKJMK OY 2008, s. 58-59. Kirja ilmestynyt aikaisemmin 1948 Suomen lähetysseuran kustantamana).

Siunausta!

Ps. "Pukeutukaa ... sydämelliseen armahtavaisuuteen, ystävällisyyteen, nöyryyteen, sävyisyyteen, pitkämielisyyteen" Kol. 3:12). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti