20160405

5.4.

Eipä se nyt niin pahalta tuntunut tuo nuha aamulla - sillä sellaista kait se on. Flunssalta se ei oikein vaikuta. Marja-Leena ennen minu kömpi pystyyn. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Apostolien tekoja. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme kaikessa rauhassa yhdessä keittiön pöydän ääressä. Ihan lämmin päivä - + 9 tänään. 

M-L kävi hakemassa Emilian koulusta meille - lähti tyttö kyllä heti kaverilleen. 

Lueskelin eiliten aloittamani kirjan loppuun - kuitenkin sen verran nuhainen oli, että voipi vaikka kirjaakin lueskella. 

Vein tietokoneen "lääkäriin".

Kalakeittoakin piti syödä.

Terhi-Marja käväisi töistä tullessaan.

18:ksi ajelimme Häkkilään, Lehtomäelle, H-P-K-r:n (Häkkilän-Peltokylän-Kohmun -rukouspiirin kokoontumiseen. 14 henkeä päässyt paikalle tällä kertaa. Kävimme läpi lauluryhmän lauluja, joita on ryhmänä tarkoitus laulaa SAARIJÄRVI RUKOILEE -illassa, nyt tulevana lauantaina. Muutenkin tekemääni ohjelmarunkoa tilaisuuteen. Kuuntelimme vähän Sanaakin - jotakin keskusteluakin sen pohjalta. Rukoilimme. Hyvä ilta - ainakin näin takametsien miehen mielestä.

Palailtuamme kotiin söimme iltapalaa ja joimme teetä.

"Anna ruumiini olla henkeni palvelija ja anna sekä ruumiini että henkeni palvella Jeesusta" (Jeremy Taylor).

"Jumala ei salli yhdenkään koettelemuksen tulla elämäämme ilman, että Hänellä olisi jokin erityinen suunnitelma, jonka kautta tuo koettelemus voi muuttua suureksi siunaukseksi" (Peter Marshall).

Siunausta!

Ps. "Älkää peljätkö" (Matt. 28:10).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti