20200401

1.4.

Sydämelliset ja rakkaat syntymäpäiväonnittelut, täältä mummilta ja vaarilta, vielä tässäkin, Mirolle! Saimmekin katsella "vatsappiin" tulleita kuvia synttäreistä siellä kotona perheen kesken. Herkkuja näkyi olevan pöydässä ja hyvännäköinen meno. Toivotamme - ja olemme rukoilleet/rukoilemme - johdatusta ja taivaan Isän siunausta sinulle kokonaisvaltaisesti elämään!

Terolta tuli jo aamulla viesti, että 8 akaan tuodaan kassillinen herkkuja oven taakse. M-L vastasi: Aprillii, syö sillii... Oli kuiten käynyt varmuuden vuoksi katsomassa - siitä kun ei Terosta tiedä, vaikka olisikin ollut se juju siinä, et ei olekaan aprillijuttu.

Meijän ei tulltu edes yritettyä aprillata ketään tänä vuonna.

Pitkään kun nukuin, niin oli jo 6.1 astetta lämmintä noustessani. M-L oli kömpinyt pystyyn aiemmin. Aurinkokin näkyi ja valkopilviä taivaalla. Lumi oli maassa eilisen jäljiltä.

Laitoin linnuille rasvapalloja ruokintapaikalle ja tulet takkaan.

Aamupalaa ja kahvia.

Luin Hesekielin kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävin kylällä. Hain paketin ja postimerkkejä postista. Samalla kävin aurinkoisella urheilukentällä kävelemässä 5 km. Rata oli sula. Nopeasti eilen tullut lumi suli kun oli lämmintä ja aurinko paistoi.

Söimme.

Kirjoittelin SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisen rukousrintaman Rintamapostin 42. Lähettelin sen s-postilla niille, joille se menee sitä kautta. Laittelin osoitteet kuoriin valmiiksi niille, joille se menee postin kautta.

Iltapalaa ja teetä.

"Miksi kristittyjä vainotaan?

Kun Jeesus oli maan päällä, jotkut vihasivat Häntä. Tänään he vihaavat Hänen seuraajiaan. Mutta miksi?

KOSKA DIKTAATTORIT TAHTOVAT OLLA JUMALIA.
Totalitaariset johtajat vaativat palvontaa - joten jokainen, joka sanoo: "Jeesus on herra", on petturi.

KOSKA NATIONALISTIT JULISTAVAT, ETTÄ USKONTO ON YHTÄ KUIN ROTU.
Monissa maissa kansallismielinen media ja poliitikot pyrkivät karkottamaan toisten uskontojen seuraajat. Intialaisten "täytyy" olla hinduja; pakistanilaisten "täytyy" olla muslimeja; srilankalaisten "täytyy" olla buddhalaisia.

KOSKA KIIHKOILIJAT YRITTÄVÄT PÄÄSTÄ PARATIISIIN TAPPAMALLA.
He kutsuvat itseään monilla nimillä - ISIS, Boko Haram, islamilainen jihad - mutta kaikki he odottavat saavansa palkkion vihan ja väkivallan teoista.

KOSKA KRISTITYT OVAT HELPPOJA MAALEJA.
Kristityt ovat usein köyhiä ja vähemmistö, jolloin heitä on helppo ahdistaa ja syyttää.

KOSKA JEESUKSEN SEURAAMINEN TUO VAPAUDEN.
Totuus tekee vapaaksi. Ja se on viimeinen, mitä kristinuskon viholliset haluavat. Viime kädessä kristittyjen vainoihin on kuitenkin vain yksi iso syy.

KOSKA VOITTO ON KRISTUKSEN.
Eikä mikään ärsytä kiusaajia enemmän kuin tieto, etteivät he voi voittaa."

(Open Doors, World Watch List 2020).

Siunausta!

Ps. "Jeesus sanoi opetuslapsilleen: Jos joku tahtoo kulkea minun jäljessäni, hän kieltäköön itsensä, ottakoon ristinsä ja seuratkoon minua. Sillä se, joka tahtoo pelastaa elämänsä, kadottaa sen, mutta joka elämänsä minun tähteni kadottaa, on sen löytävä" (Matt. 16:24-25).

Laitampa tähänkin tämän viimeisimmä Rintamapostin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti