20200408

8.4.

7.3 lämmintä nousun aikaan. Pilvistä, mutta autinko kuulteli pilven takana.

Sydämelliset 25 v-hääpäiväonnittelut Marille ja terolle vielä "täskii!" Taivaan isä siunatkoon teitä - liittoanne ja perhettänne entistä enemmän! Rakastamme teitä ja iloitsemme teistä.

Terhi-Marjalla ja Denikselläkin oli maaliskuussa hääpäivä, mutta emme Lapissa ollessamme sitä muistaneet. Joten sydämelliset onnittelut myöskin teille vielä tässäkin! Taivaan Isän siunausta teidän liittoonne ja koko perheellenne! Lisääntyköön se, mitä herralla on annettavaa! Iloitysemme teistä ja rakastamme teitä!

Aamupalaa ja kahvia. luin Hesekielin kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Jossain vaiheessa ruokaa ja kahvia.

kävin kylällä ottamassa bensaa.

Kahvia.

Kävelin Tarvaalan suunnassa 8.3 km. Muuten aika lämmintä, mutta Tarvaalan suunnalla aikamoinen tuuli. Tämä oli sellainen enemmän lepopäivä, kun on tullut edellisten 7 päivän aikana "teputeltua" yhteensä 120 km. Josko huomenna sitten taas vähän pidempi lenkki.

Tulet takkaan.

Iltapalaa ja teetä.

21 seurasin Globaalia rukousiltaa TV7Plussasta, netin kautta. Illat jatkuvat huomenna.

Kun alamme kaivata sovintoa niiden kanssa, jotka ovat meitä loukanneet, olemme kulkemassa kohti vapautta, eivätkä pettymysten portit enää pidättele meitä. Sovinnon kaipuu on Pyhän Hengen synnyttämää" (Carter Conlon, On aika rukoilla, Kristillinen Kirja- ja Musiikkikustannus KKJMK Oy, s. 163).

Siunausta!

Ps. "Jolla Poika on, sillä on elämä; jolla jumalan Poikaa ei ole, sillä ei ole elämää" (1. Joh. 5:12).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti