20200406

6.4.

  Non, ni. Siskon pojan pojalle, Vilille, sydämelliset nimipäiväonnittelut! Yöllä tuli "karanteenivaari" lukeneeksi kirjaa niin myöhään, että ylösnousukin oli sen mukainen. Mutta, eipä siinä. 3.6 oli plussalla noustessani. M-L loppuvalmisteli pieniä sukkia. Aamupalaa ja kahvia. Luin Hesekielin kirjaa. M-L:n luettua paikan hartauskirjasta tälle päivälle, rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävin kävelylenkillä Tarvaalan suunnassa. Paluumatkalla en ennättänyt ihan kotiin asti, kun M-L käveli vastaani. Kävelimme sitten yhdessä muutaman kilometrin kävelylenkin. Sen aikana kohtasin miehen, jonka kohdalla pysähdyin. Sain todistaa hänelle ja puhua hengellisistä asioista. Olen nähnyt hänet kävelemässä päivittäin sauvakävelyä jo pitkän aikaa. Kotona sitten kahvia ja vähän suuhunpantavaa, jonka jälkeen lähdin jatkamaan lenkkiä ja rukousta. Kävelin keskustaan. Siellä urheilukentällä 6 km. Punaista, sulaa, rataa sai kävellä liki koko ympyrän. Kävelin takaisin kotiin. Tapasin 3 lenkkeilijää, jotka tulivat vastaani - Terhi-Marja ja Emilia kävelivät. Daniel ajoi pyörällä. Minulle tuli tänään kävelyä 25 km. Olen nyt viikon ajan tehnyt vähän pidempikestoisia lenkkejä, matalalla sykkeellä. Huhti-toukokuun vaihteeseen suunnitellut maantiekävelyn (10 km) SM-kilpailut on peruttu Koronaviruksen vuoksi. Samoin Pohjoismaiden yleisurheilumestaruuskilpailut, joissa olisi ollut tarkoitus minun kävellä 5000 m radalla ja 10 km maantiellä. Mielessä on ihan muitakin ajatuksia, miksi haluan nyt kävellä pitkiä lenkkejä. Siitä ei osaa sanoa sen enmpää. Aika näyttää.

Kotiuduttuani söin.

Laitoin tulet takkaan.

Seurasin Globaalia rukousiltaa klo 21 TV7Plussasta netin kautta. Tulee huomennakin - ja taitaa tulla perjantaihin asti. Ne kestävät aina liki puolilleöin. Ainakin You tubessa taitaa löytyä niitä olleita jaksoja. Viime maanantaina alkoivat. Taitaa seuraavanlainenkin yhteys olla: Loveword networks Live mobileTV DOWNLOAD THE LIVETV MOBILE APP.

M-L lueskeli kirjaa.

"Rukousvastauksen viipyminen on Jumalan tapa johdattaa meidät tilanteeseen, jossa turvaudumme yksin Häneen" (Carter Conlon, On aika rukoilla, Kristillinen Kirja- ja Musiikkikustannus KKJMK Oy, s. 37).

Siunausta!

Ps. "Minun osani on Herra, sanoo minun sieluni; sentähden minä panen toivoni Häneen. Hyvä on Herra Häntä odottaville, sille sielulle, joka Häntä etsii. Hyvä on hiljaisuudessa toivoa Herran apua" (Valitusvirret 3:24-26). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti