20200404

4.4.

5.2 lämmintä nousun aikaan. Auringossa, joka paistoi siniseltä taivaalta, jossa oli valkopilviä. Aamupalaa ja kahvia. Luin Hesekielin kirjaa.

Kävin käveleskelemässä Tarvaalan suunnassa - ja aurinko paistoi. Käytyäni "ruoka- ja juomatankkausasemalla" - kotona - jatkoin lenkkiäni keskustaan. Urheilukentälläkin vähän kiertelin. Palattuani kotiin olin "teputellut" 19 km. Lopetettuani alkoi satelemaan lunta, jota tuli välillä ihan tuntuvastikin.

Kahvia. Laitoin takkaan tulen.

M-L leipopi sämpylöitä - myös VHH-sellaisia.

Luin kirjaa.

Saunan löylyissä.

Ovemme takana kävivät Terhi-Marja ja Daniel - toivat kauniin pääsiäskukan ja kynttilän. Kiiiiitos!

Tänään tuli kuvia, jossa Daniel oli isän ja Laurin kanssa puuhommissa. Jostain kaukaa olivat puukuormaa hakemassa. Daniel siellä kärryyn pöllejä asetteli paikalleen. Yhdessä kuvassa olivat uudet kuksat samassa kuvassa - kannonnokassa - nokipannun kanssa.

Terolta tuli harvinainen kuva. Se oli Marin sedän videohautajaisista. Siihen osallistui ihmisiä eripuolilla Suomea ja ulkomaillakin. Paikanpäällä kirkossa, jossa siunaus tapahtui oli vain kymmenkunta henkeä. Siunauksen toimitti Marin isä. Sellaista aikaa elämme nyt Korona-viruksen takia. 

25 ihmistä on Suomessa kuollut tähän mennessä Koronan vuoksi.

"Nyt jos koskaan on aika rukoilla. Meidän on aika sanoa: "Oi, Jumala, rakas Jumala, auta meitä kuolemaan itsellemme. Nosta meidät sen väljähtyneen keskinkertaisuuden yläpuolelle, joka kahlitsee seurakuntaasi. Suo meille armo elää sinun kunniaksesi ja siunata lähimmäisiämme. Nosta meidät sille paikalle ja siihen asemaan, missä sinä haluat käyttää meitä. Auta meitä, ole voimamme ja äänemme. Sinun aikasi on tullut" (Carter Conlon, Times Sguare seurakunnan johtava pastori, On aika rukoilla, Jumalan voima muuttaa kaiken, Kristillinen Kirja. ja Musiikkikuistannus KKJMK Oy 2020, s. 54).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti