20200407

7.4.

10.4 astetta lämmintä nousun aikaan.. Aurinkoista. Vähän pilviä. Paino 83.5 kg - pudonnut viikossa 2.5 kg.

Aamupalaa ja kahvia. Luin Hesekielin kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. Oli hyvä "Päivän biisi" tänäänkin "vatsapissa". Terhi-Marjalta niitä tulee.

Kävin 8.3 km kävelylenkillä Tarvaalan suunnassa. Aurinko paistoi. Oli lämmintä. Käytyäni kotona ottamassa vähän voileipää - jossa paistettua lohta päällä - kahvin kanssa, kävin kävelemässä uudelleen tarvaalan suunnassa 8.3 km. Syötyäni kotona ja juotuani vähän kahvia, menin kävellen keskustaan ja siellä kiertelin urheilukentän punaista ja sulaa rataa 5 km. Olin siellä puhelinyhteydessä veljeni heimon kanssa "kotipalkisille". Sitten tallailin kotiin. 30.6 km kävelyt tälle päivälle.

Voihan se tulla jollekin mieleen, että tuollainen kävelyhomma taitaa olla vähän "ei-viisasta". Voipi ollakin, mutta osa meistä kävelee, osa ei - ja loput ovat siltä väliltä. Kukin "taaplaa tyylillään." "Koronaviiruskaranteenikävelijävaari" suorittelee nyt näitä "koronakävelyjä" - ja voipi vaikka "lyödä monta kärpästä yhdellä iskulla" näillä "apostolinkyytireissuillaan." Että, jatketaan - ja asetetaan päämääriä.

Laitoin kotona tulet takkaan. Kävin saunassa ottelemassa löylyjä.

M-L paistoi lettuja. nes-kahvinkanssa menivät hyvin "ääntä kohti."

Seurasin klo 21 alkanutta Globaalia rukousiltaa muutaman tunnin netin kautta TV7 Plussasta. Huomenna jatkuvat samaan aikaan.

"Kun tiedostamme, että omat voimamme ovat kuluneet loppuun ja mahdollisuutemme käyneet vähiin, huomaamme, että Jumalan näkökulma on aivan toinen. Uskon, että Jumala vie meitä mahdottomiin tilanteisiin avatakseen silmämme. Hän haluaa osoittaa meille, että emme pysty elämään omin voimin vaan tarvitsemme häntä ja hänen Henkeään, joka tekee työtään meissä ja meidän kauttamme" (Carter Conlon, On aika rukoilla, Kristillinen Kirja- ja Musiikkikustannus KKJMK Oy 2020, s. 126).

Siunausta!

Ps. "Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, jossa vanhurskaus asuu" (hebr. 3:13).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti